FETÖ'cü olmakla suçlanan Balıkesir Belediye Başkanı'nın öfke patlaması! VİDEO

Hakkında uzun süredir FETÖ'cü olduğuna dair söylentiler dolaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciye hakaret ederek, salondan kovdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan iddialara yanıt vermek için basın toplantısı düzenledi.

Balıkesir Postası’nın yayımladığı videoya göre; gazetecilerin kentteki imar ve belediye danışmanlarıyla ilgili sorulara yanıt veren Başkan Uğur, kendisine 17 Aralık sürecinden sonra FETÖ’yle ilgili sözlerini hatırlatan gazeteci Osman Yurdusev’i ise salondan kovdu.

Uğur, “Yürü ense tıraşını görelim, bak tıraş da olmamışsın. Ne kabadayılığı yapacağım ulan! Alın bunu dışarı, terbiyesiz, utanmaz herif!” ifadelerini de kullandı.

İşte o görüntüler;

FETÖ'cü olmakla suçlanan Balıkesir Belediye Başkanı'nın öfke patlaması! VİDEO ile ilgili etiketler FETÖ Balıkesir gazeteci edip uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.