FETÖ'cü Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı!

ABD ile vize krizine neden konsolosluk çalışanı Metin Topuz'un 1996 yılında İstanbul polisi ile katıldığı uyuşturucu operasyonunda üzerinde DEA yazan bir mont ile göründüğü fotoğraflar ortaya çıktı. Topuz, operasyona ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi mensubuymuş gibi operasyona katıldığı belirlendi...

FETÖ'cülerle irtibatlı ABD İstanbul Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi ABD ile Türkiye arasında vize krizine neden olan Metin Topuz'un 1996 yılında İstanbul'da katıldığı ve 750 kg uyuşturucunun ele geçirildiği Hurşit Han operasyonunda çekilen fotoğraflarını yayınladı.

metin_topuz3

TOPUZ'UN 21 YILLIK SIRRI

A Haber muhabiri Emrullah Erdinç, Metin Topuz'un 1996 yılından beri ABD ile ilişkili olduğunu fotoğraflarla gözler önüne serdi. Topuz'un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı ortaya çıktı.

Topuz, 17-25 Aralık kumpasını tezgâhladıkları gerekçesiyle tutuklanan emniyetçi Yakup Saygılı, Mahir Çakallı, Nazmi Ardıç ve Mehmet Akif Üner'le bağlantılı çıktı. Yine firari savcı Zekeriya Öz ile irtibatı vardı.
metin_topuz2

HURŞİT HAN OPERASYONU NEDİR?

Pakistan'dan Türkiye'ye 750 kilogram bazmorfin getirdikleri iddiasıyla uyuşturucu kaçakçısı Hurşit Han'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi uyuşturucu ile birlikte yakalandı. Sanıkların 9'u 6 yıl 8 ay ile 30 yıl 8 ay arasında çeşitli ağır hapis cezalarına çarptırıldı.

UYUŞTURUCU YÜKLÜ KAMYON HORASAN'DA YAKALANMIŞTI

Sanıklardan Hurşit Han ve Şükrü Han'ın, 1995 yılının Temmuz ayında Pakistan uyruklu Hacı İbrahim ile Türkiye'ye İran üzerinden bazmorfin getirmek için anlaşmış, taşıma işini de TIR şirketi bulunan Şevket, Şükrü ve İdris Çağırtekin'in kilogramı 700 mark karşılığında üstlenmişti. Sakarya'daki çiftlik evine getirilmesi planlanan TIR, Horasan'da yakalanmıştı.

FETÖ'cü Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler uyuşturucu metin topuz hurşit han operasyonu dea
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.