FETÖ'cü Hakan'ın adını her yerden sildiler ama... Burak Elmas'ın Hakan Şükür güzellemeleri şaşırttı!

'Galatasaray'ın en başarısız başkanı' olarak anılan Burak Elmas'ın FETÖ'cü olduğunu her yerde açıklayan ve bununla övünen Hakan Şükür'ü öven açıklamaları akıllara 'aklamaya mı çalışıyor' sorularını getirdi. İşte Eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın skandal açıklamaları...

'Galatasaray tarihinin en başarısız başkanı' olarak anılan Burak Elmas katıldığı Youtube kanalında FETÖ'cü olduğunu her yerde açıklayan ve bununla övünen Hakan Şükür'le ilgili skandal cümleler sarf etti. 

Galatasaray'ın adını her yerden sildiği "FETÖ" davasında yargılanan firari futbolcu Hakan Şükür ile ilgili övgü dolu açıklamalar yapan Burak Elmas; "Mevcut siyasi ortamda hala ortada dolaşan, ismi silinmesi gereken çoğu insanın ismi silinmezken o da -sadece o da değil, birkaç oyuncumuz da- böyle davranmak zorunda kalıyor kulüpte. Görüşlerimiz farklı olabilir fakat Galatasaray'a sahada çok büyük hizmet ettiğini ve çok iyi bir profesyonel olduğunu, iyi bir Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaray'ı çok sevdiğini biliyorum" sözleriyle akıllara 'aklamaya mı çalışıyor' sorularını getirdi.

"Hakan Şükür hakkında ne hissediyorsun? Çok iyi tanıyorsun " sorusuna Elmas "Çok iyi tanıyorum. Ben yöneticiliğini de yaptım. Görüşlerimiz farklı olabilir fakat Galatasaray'a sahada çok büyük hizmet ettiğini ve çok iyi bir profesyonel olduğunu, iyi bir Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaray'ı çok sevdiğini biliyorum." yanıtını verdi. 

İşte Burak Elmas'ın Balçiçek İlter röportajından çok konuşulacak o sözler:

"Mevcut siyasi ortamda hala ortada dolaşan, ismi silinmesi gereken çoğu insanın ismi silinmezken o da -sadece o da değil, birkaç oyuncumuz da- böyle davranmak zorunda kalıyor kulüpte. Ama dediğin gibi herkes hata yapabilir. Herkesin doğruları, hatası, hepimizin var. Fakat onun kulübe hizmet verdiğini ve hizmet verirken de son derece iyi bir profesyonel olduğunu söylemekte hiçbir sakınca yok. Galatasaray'a çok büyük hizmetler verdi.Niye politik konuşayım ki? Ben mesela siyasete girmesini çok hatalı buluyorum. Siyaset çünkü...

"FETÖ yapılanmasını hiç hissetmedim"

"Bu insan en genç yaşından itibaren, yıllar boyu... Anlaşamadığımız çok konu da oldu. Yurt dışına transferi açısından, gidişi konusunda anlaşamadık. Ama dediğim gibi Galatasaray'a çok hizmet etti, Türkiye'de gol krallıkları sahibi oldu, milli takımda oynadı, Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğuna giden yolda attığı gollerle Galatasaray'ın başarısına büyük katkıları oldu. Çok iyi de bir profesyonel. Benim hayatımda gördüğüm, o dönem çalıştığım, yöneticilik yaptığım oyuncular arasında kendine en iyi bakan, idmana en önem veren oyuncular arasındaydı. Bunlar gerçek. FETÖ yapılanmasını hiç hissetmedim. O zaman bu çok tartışılırdı, biliyorsun..."

 

 

FETÖ'cü Hakan'ın adını her yerden sildiler ama... Burak Elmas'ın Hakan Şükür güzellemeleri şaşırttı! ile ilgili etiketler Hakan Şükür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.