FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

YouTube'de program yapan Oğuzhan Uğur, kırmızı bültenle aranan FETÖ'cü Hakan Şükür'e övgüler yağdırarak programına davet etmiş ve gelen tepkilerin ardından da attığı tweetleri silmişti. Hakan Şükür'e YouTube programı için yaptığı daveti geri çeken Oğuzhan Uğur, hatalı olduğunu belirtip geri adım attı. Uğur, "FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım" dedi.

Oğuzhan Uğur, kırmızı bültenle aranan FETÖ'cü Hakan Şükür'e övgüler yağdırarak YouTube programına davet etmişti. Şükür'ü Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Youtube programına davet eden Oğuzhan Uğur, sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından ise Hakan Şükür ile ilgili yaptığı paylaşımlarını silmişti.

Hakan Şükür'e YouTube programı için yaptığı daveti geri çeken Oğuzhan Uğur, eleştirilmeye devam etmesi üzerine bir açıklama yaptı. Uğur, hatalı olduğunu belirtip "FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım" dedi.

''ACELE KARAR VERMİŞİM''


İşte Oğuzhan Uğur'un gelen eleştirilerin ardından yaptığı o paylaşımları:

''Hakan Şükür’e yaptığım daveti, samimi eleştirileri tek tek okuyarak tekrar değerlendirdim. Babamla da uzun bir konuşma yaptım. Kendisine konuşma hakkı verip, FETÖ’ye sempati kazandırma ihtimalini ve tek bir kişiyi bile kandırması riskini göze almamalıyım. Acele karar vermişim.

Tabii bunu da parça parça atacakları için “korkak” diyecekler ama ben hatamı kabul ederim. Soru sormak asıl benim hakkım kafasıyla baktım. Tam tartamamışım.???? Bu arada halen beni fetöcülükle suçlayan eski fetö aşıklarıyla yüzleşmeye hazırım. =) onda sıkıntı yok.

Fetöcüler siz de merak etmeyin. Siyaset konusunu kapatınca babamı da konuk alacağım.

Sabaha kadar M.A.M. çektik. Yorulduk ama değdi. Konuklarıma beni kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Tabii biz bunu yaparken ben burada haksız yere linçleniyormuşum. Ne fetöcülüğüm kalmış, ne fonlandığım, ne korkaklığım Beni linçleyen dostlar, size bir teklifim var.

Yukarıda bana saydırdığınız her şeyi yüzüme de saydırmanız için benimle bir program yapın. Sizin seçtiğiniz bir kanalda, sadece sizin seçtiğiniz kişiler yüzüme bakıp istediklerini sorsun. Belge melge ne isterlerse sunsunlar. Ben de cevap vereyim. Ne dersiniz? =) Ben varım.''

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

NE YAZMIŞTI?

“Onlar bize hiçbir zaman konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum" diye yazan Oğuzhan Uğur, Hakan Şükür'ün hesabını etiketleyerek, "Bir zamanlar kral dediğim. Milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi. Siz mesela katılır mıydınız?" ifadelerini kullandı. Oğuzhan Uğur, paylaşımından dolayı büyük tepki alınca daha sonra tweet'ini sildi.

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü programına davet eden Oğuzhan Uğur'dan geri adım ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Hakan Şükür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.