FETÖ'cü firarilerin AHBAP-AFAD algısı elinde patladı! Nedim Şener hatırlattı, Haluk Levent'ten o hainlere yanıt gecikmedi

Bir dönem Haluk Levent'i hedef alan FETÖ terör örgütü çetesinin firari işbirlikçileri şimdilerde deprem alanlarında çalışan AFAD-AHBAP çatışması yaratmak için kolları sıvadı. Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'cü Emre Uslu'nun sözde Haluk Levent'i övdüğü o paylaşımına geçmişte yaşananları hatırlatarak cevap verdi. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent ise FETÖ'cü hainlere kesin bir dille tepki gösterdi.

Depremin etkilendiği bölgelerde yardımlar ve çalışmalar yapan şarkıcı ve AHBAP derneği başkanı Haluk Levent, sosyal medyada da sık sık gündeme gelmeye başladı.

YENİ OPERASYON: AFAD-AHBAP ÇATIŞMASI

Son olarak yurt dışında firari olan FETÖ'cü Emre Uslu, bir dönem hapise attıkları Haluk Levent'e methiyeler düzmeye başladı. Yeni bir operasyon içine girip AFAD-AHBAP çatışması yaratmaya çalışan FETÖ'cü firariler, sosyal medyadan 'sözde' Haluk Levent destekçisi mesajlar atmaya yeltendi. 

GAZETECİ NEDİM ŞENER O YILLARI HATIRLATTI

Gazeteci Nedim Şener, sözde Haluk Levent'i överek deprem bölgelerinde 'Devletin olmadığını ve AHBAP üyelerinin görev aldığını' yazan FETÖ'cü firari Emre Uslu'ya geçmişte yaşananları hatırlattı. 

Şener, "Utanmaz FETÖ’cüler! Şimdi övdüğünüz @haluklevent ‘i 2009’da 3 aylık icra dosyası için gözaltında ayağından zincirleyip hastaneye götürmediniz mi? 2011’de konsere gittiği KKTC’de kelepçeletip 10 gün hapis yatırmadınız mı? 2015’te icra dosyası için İnterpol’e yazı yazmadınız mı?" ifadelerini kullanıp geçmiş yıllarda FETÖ terör örgütü çetesinin Haluk Levent'i nasıl hedef aldığını yeniden gündeme getirdi.

FETÖ'cü firarilerin AHBAP-AFAD algısı elinde patladı! Nedim Şener hatırlattı, Haluk Levent'ten o hainlere yanıt gecikmedi

HALUK LEVENT SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nedim Şener'in o yılları hatırlatması üzerine sosyal medyadan cevap veren Haluk Levent, Haluk, 10 yıl önce kendisine zulmeden FETÖ'cü alçaklara 'Beni övmeyin' şeklinde tepki gösterdi. 

FETÖ'cü firarilerin AHBAP-AFAD algısı elinde patladı! Nedim Şener hatırlattı, Haluk Levent'ten o hainlere yanıt gecikmedi ile ilgili etiketler Nedim Şener Emre Uslu Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.