FETÖ'cü Enes Kanter Fenerbahçe'yi hedef gösterdi!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ'cü Enes Kanter sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Fenerbahçe'yi hedef gösterdi. Kanter, 'Eski kulübümden arayanım soranım eksik olmuyor' diyerek Fenerbahçe yönetimini töhmet altında bırakmaya çalıştı. Kanter'in provokatif paylaşımı sonrası açıklamada bulunan Fenerbahçe, "Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır" ifadesini kullandı.

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak bilinen ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Enes Kanter, ABD'de bir röportaj verdi.

Röportajda NBA'da forma giyen milli basketbolcularımız Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın kendisine selam bile vermediğini belirtti.

"KAFALARINI DİĞER TARAFA ÇEVİRİYORLAR"

Türk basketbolcuların kendisiyle diyalog kurmamasından yakınan FETÖ'cü Kanter,  "'Nasılın dostum' diyorum. Kafalarını diğer tarafa çeviriyorlar" dedi.

HIRSINI FENERBAHÇE'DEN ÇIKARDI

Bu röportaj sonrası Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'a tebrik yağdığını gören Kanter, hırsını Fenerbahçe'den çıkardı.

'ARAYANIM, SORANIM EKSİK OLMUYOR'

Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda Fenerbahçe'yi töhmet altında bırakmaya çalışan Kanter, "Eski kulübümden arayanım, soranım eksik olmuyor" ifadesini kullandı.

FETÖ'cü Kanter sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sağ olun yalnız bırakmıyorsunuz. Canım takımım, tek aşkım Fenerbahçe. Yıllardır gururla formasını giydiğim, Bir gün ülkeme geri döndüğümde tekrardan formasını giyeceğim tek takımım. Tüm yönetime selamlar ve hürmetler" 

FETÖ'cü Enes Kanter Fenerbahçe'yi hedef gösterdi!

'FENERBAHÇELİLER VATAN HAİNİ, ALÇAK DEMEK İÇİN ARAR'

Kanter'in provokatif paylaşımını Twitter'dan paylaşan gazeteci Ahmet Ercanlar, bu paylaşımın FETÖ'cülerin yeni hedefinin Ali Koç olduğunu gösterdiğini belirtti.

Ercanlar, "Fenerbahçeliler seni aramaz. Ararsa tek bir şey için arar. Vatan haini, alçak demek için arar." diye yazdı.

FETÖ'cü Enes Kanter Fenerbahçe'yi hedef gösterdi! - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

FETÖ'cü Kanter'in paylaşımına karşı açıklamada bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, "Ülkemizde ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz." ifadesini kullandı. 

Kulüpten yapılan açıklamada kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalı olduğuna vurgu yapıldı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

 "Enes Kanter isimli şahıs sosyal medya hesaplarından ilk olarak 1 Haziran 2020 tarihinde ikinci olara ise bugün yine aynı cümlelerle bazı paylaşımlarda bulunmuştur.

Kısa bir süre içinde aynı cümlelerle iki kez yaptığı, kulübümüzü ilgilendiren ve amacı bizce meçhul paylaşımlarına yönelik açıklığa kavuşturmamız gereken bir hususta kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde ve bayrağımıza sadakatsizlik eden, ismi terör örgütleri ile yan yana anılmış ve kulübümüzden ayrıldığı dönemde davranışları camiamızca çok iyi bilinen bu şahısla kulübümüzün ne şu aşamada ne de gelecekte herhangi bir ilişkisi olmamıştır, olamaz.

Bu vesile ile bir kez daha belirtmek isteriz ki;

Kulübümüzün kapıları kendisine ve kendisi gibilere sonsuza dek kapalıdır ve öyle kalacaktır."

FETÖ'cü Enes Kanter Fenerbahçe'yi hedef gösterdi! - Resim : 3

FETÖ'cü Enes Kanter Fenerbahçe'yi hedef gösterdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe FETÖ Enes Kanter Cedi Osman Ersan İlyasova Furkan Korkmaz basketbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.