FETÖ'cü aileye Sezgin Tanrıkulu'dan yardım...

15 Temmuz’dan sonra ülkeden kaçan FETÖ’cü Özkan çiftinden CHP itirafı: Tanrıkulu için her gün dua ediyoruz. Bize çok büyük destek verdi!

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Diyarbakır ve Hatay’daki FETÖ okullarında fen bilimleri öğretmeni olarak görev yapan Bekir Özkan, eşi Betül Özkan ve 3 çocuğuyla birlikte 5 ay önce illegal yollarla Meriç Nehri’ni geçerek Yunanistan’a kaçtılar.

Betül Özkan, Stockholm Center for Freedom’a (SCF) konuştu. Özkan’ın ifadelerinden, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun FETÖ'cü aileye yardım ettiği ortaya çıktı. Özkan, SCF’ye verdiği demeçte Tanrıkulu’nun bizzat gözaltından çıkarılması için çok sayıda şahsi girişimde bulunduğunu ifşa etti.

ÇIKARILMA GARANTİSİ VERDİ
“Tanrıkulu için her gün dua ediyoruz. Bize destek ve gözaltından çıkarılma garantisi verdi” diyen Özkan, vekilin kendisini her gün en az 4 kez aradığını, bizzat dosyayı Diyarbakır’da takip ettirdiğini söyledi. Hatta “Üzülme ben senin suçsuz olduğunu biliyorum. Hukuksuz bir durum var ve içeride olsan bile haberlerini alıyorum merak etme” dediğini açıkça ifşa etti.

CHP’li ismin hükümeti kastederek, “Onların güçleri yalnızca masum insanlara işliyor” dediğini de açıklayan Özkan böylece CHP’nin FETÖ’yü nasıl sahiplendiğini ve hukuku egale ederek kişisel bağlantılarıyla yurtdışına kaçışlarına yardımcı olduğunu gözler önüne serdi.

FETÖ'cü aileye Sezgin Tanrıkulu'dan yardım... ile ilgili etiketler CHP Sezgin Tanrıkulu FETÖ'cü aile yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.