FETÖ soruşturması yürüten komiser rüşvet alırken yakalandı! / VİDEO

İstanbul'da FETÖ soruşturması yürüten komiser H.S.Y., ifadesini aldığı bir zanlıdan 10 bin TL rüşvet istedi. Rüşvetçi komiser meslektaşları tarafından AVM'de suçüstü yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başvuru üzerine harekete geçti. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın koordinesinde, bir plan yapıldı. Operasyonu yürüten ekipler, A.H’ye seri numaraları alınmış 10 bin lira verdi.

PARALAR ÜZERİNDEN ÇIKTI

Komiser H.S.Y ve A.H Bakırköy’de bir AVM’de buluştu. Bir lokantada gerçekleşen buluşmanın ardından AVM’nin sigara içilen bölümüne geçildi. H.S.Y burada A.H’den 10 bin lirayı aldı. Bu sırada harekete geçen ekipler H.S.Y’yi gözaltına aldı. H.S.Y’nin üzerinden A.H’den aldığı 10 bin lira çıktı.

"BORÇ İSTEMİŞTİM"

Emniyette sorguya alınan H.S.Y, “Kendisinden borç para istemiştim, onu getirdi ben de aldım. Tehditle para almadım” dedi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan komiser H.S.Y tutuklandı.

FETÖ soruşturması yürüten komiser rüşvet alırken yakalandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Rüşvet AVM komiser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.