FETÖ mensupları için şaşırtan öneri

Bir televizyon programında yaptığı "12-17 yaş arası ilk çocuğu doğurmak için idealdir" açıklamaları nedeniyle tepki çeken ve üniversitedeki görevine son verilen Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven bu kez FETÖ mensupları hakkındaki açıklamaları ile gündeme geldi.

Akit TV’de FETÖ'yle mücadelenin yeterli olmadığını savunan Özgüven, "Sadece polisiye yöntemlerle olmaz. Bizim rehabilitasyon kampları kurmamız lazım. FETÖ'cü olan ve suça net olarak bulaşmamış insanları bu kamplara götürüp, psikolojik tedavi önermemiz lazım" diye konuştu.

Özgüven "Bu insanlar birbirleriyle evlenmişler, diyalog halindeler. 1000 yıl da yaşasa Türk devletine sövecek. Devlet gibi düşünürsem 'ben bunları okuttum, belli bir noktaya getirdi. Onların vücudu kendilerine ait değil Türkiye'nin çıkarlarına hizmet etmek zorunda. Dolayısıyla bu insanların kalkıp da benim aleyhimde olmasını hazmedemiyorum. Psikolojik yöntemleri kullanmadık" şeklinde konuştu.

FETÖ mensupları için şaşırtan öneri ile ilgili etiketler FETÖ Akit TV Muttalip Kutluk Özgüven

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.