FETÖ inlerinden sonra, DEAŞ yuvalarında da sarı yelekler bulundu!

Avrupa'yı kasıp kavuran "sarı yelek" eylemlerini Türkiye taşıma girişimi deşifre oldu. İki farklı terör örgütü DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik düzenlenen eylemlerde her iki örgütün hücre evlerinde de sarı yelekler bulundu. Yeleklerin toplumsal olayları kışkırtmak için kullanılmasının planlandığı değerlendiriliyor

Bursa'da geçtiğimiz hafta FETÖ'nün "Gaybubet" olarak bilinen hücre evlerine yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alınırken, 19 sarı, 9 turuncu yelek ele geçirildi.

İzmir'de dün gerçekleşen operasyonda da benzer bir tablo ile karşılaşıldı. Ancak bu kez baskın yapılan hücre evi FETÖ'cülere değil, DEAŞ'a aitti! 

SARI YELEKLER BULUNDU!

İzmir MİT Bölge Başkanlığı'nın destekleri ile İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nü ekiplerince, sabah saatlerinde 11 adrese, Özel Harekat ekiplerinin eşliğinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İzmir kent merkezi, Torbalı, Bayındır ve Kemalpaşa ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda; örgütün yayın organı olan ve hakkında toplama kararı bulunan kitaplar, terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen 29 bin lira, 8 bin 500 dolar, DEAŞ terör örgütünü simgeleyen bayrak ve şahısların örgütsel amaçlı kullanmış olduğu dernekte toplumsal olaylarda kullanılabileceği değerlendirilen ve Avrupa'daki Sarı Yelekliler eylemlerinde kullanılan sarı yelekler çıktı.

Gözaltına alınan şüpheliler İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

FETÖ inlerinden sonra, DEAŞ yuvalarında da sarı yelekler bulundu! ile ilgili etiketler FETÖ Sarı yelekliler DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.