FETÖ imamı 'kod isminden' yakalandı

FETÖ imamı Adem H.'nin kod isim kullanmasından şüphelenenen bir öğrencisi plakasını polise verdi. Polis, plakayı araştırınca Üsküdar’da ikamet eden zanlı kıskıvrak yakalandı.

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; Olay İstanbul'da yaşandı.

FETÖ’nün Deniz Harp Okulu’ndaki yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan F. Ç. isimli bir öğrenci  itirafçı oldu.

PLAKASINI EZBERLEDİ, POLİSE İTİRAF ETTİ

 F. Ç. polise verdiği ifadede şunları söyledi;

“Sohbet evlerine gittiğimiz sırada bizden sorumlu kişinin kod ismi vardı. Sürekli ona kod ismiyle hitap ediliyordu. Gözleri yeşil, al yanaklı, tombul ve saçlarının önü döküktü. Bir insan neden kod isim kullanır diye merak ettim. Bizden sorumlu abi evden çıkınca geldiği arabanın plakasını ezberledim” 

F. Ç.’nin verdiği 34 plakalı aracı inceleyen polis, söz konusu kişinin Üsküdar’da ikamet eden FETÖ’nün askeri öğrenci sorumlusu Adem H. olduğunu ortaya çıkardı. Adem H. İstanbul Mali Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. 

Adem H., FETÖ’nün Deniz Harp Okulu öğrencilerine çok önem verdiğini, okulda kalabilmeleri için uydurma sağlık raporları alındığını, sınavda kendilerinden olan öğrencilerin kağıtlarına işaret konulduğunu tek tek anlattı. 

FETÖ imamı 'kod isminden' yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul Fetullah Gülen FETÖ imamı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.