FETÖ ile mücadele devam ediyor! 9 şüpheli yakalandı

Kütahya merkezli 3 ilde yapılan FETÖ operasyonunda 9 şüpheli yakalandı. Kütahya’nın Emet ilçesinde 1, Tavşanlı ilçesinde 4, Çanakkale’de 1 ve Antalya’da 3 olmak üzere toplam 9 şüpheli erkek şahıs hakkında operasyon yapıldığı bilgisini Kütahya Valiliği duyurdu.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, Tavşanlı ve Emet İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 20 Mayıs 2022 - 01 Haziran 2022 tarihleri arasında, FETÖ mensuplarının ve terör örgütü ile irtibatı olduğu değerlendirilen şahısların faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, 'Silahlı Terör Örgütü Üyeliği' ile '6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi' suçu çerçevesinde, Kütahya merkezli 3 ilde, Kütahya’nın Emet ilçesinde 1, Tavşanlı ilçesinde 4, Çanakkale’de 1 ve Antalya’da 3 olmak üzere toplam 9 şüpheli erkek şahıs hakkında operasyon yapılmıştır” denildi.

FETÖ ile mücadele devam ediyor! 9 şüpheli yakalandı

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞAKANI FAHRETTİN ALTUN DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ

''Cumhurbaşkanımız öncülüğünde devleti ele geçirmeye, milleti esir almaya, ülkemizi işgal etmeye azmetmiş FETÖ ile mücadelemiz, kirli emelleriyle birlikte tümüyle bertaraf edilene kadar devam edecektir. FETÖ’nün mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden hesap sorulacaktır. Vesayetçilerle, teröristlerle mücadelemiz devam edecektir. Bu mücadeleye zarar verenleri, işbirlikçileri, kumpas içinde hareket edenleri ne milletimiz ne tarih affedecektir.''

FETÖ ile mücadele devam ediyor! 9 şüpheli yakalandı - Resim : 2

İHA

FETÖ ile mücadele devam ediyor! 9 şüpheli yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ Kütahya Operasyon Fetullahçı Terör Örgütü Kütahya İl Jandarma Komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.