FETÖ hükümlüsü Erdoğan'ın yanına nasıl sızdı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun mitinginin ardından vatandaşlarla bir simit salonunda bir araya gelmişti.

Simit salonunda çekilen fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Çünkü fotoğraf karesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında bulunan neredeyse koluna girecek kadar yakın bulunan kişi FETÖ'den tutuklanan ve hala örgüt üyeliğinden yargılanan Ahmet Çakır'dı.

FETÖ hükümlüsü Erdoğan'ın yanına nasıl sızdı?

FETÖ'DEN HAPİS CEZASI ALDI
FETÖ'den tutuklanan, FETÖ'nün Samsun'daki önemli isimlerinden olduğu bilinen Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Ahmet Çakır'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kadar yakınına gelebilmesi büyük güvenlik açığını ortaya çıkardı.

Özellikle FETÖ ve PKK gibi hain terör örgütlerinin hedefinde olan, zaman zaman suikast ihbarları nedeniyle çok sıkı şekilde korunması gereken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına bu ismin nasıl sızdığı belirsizliğini koruyor.

Samsun'da yaşanan bu güvenlik zaafiyetini SuperHaber gündeme getirmişti...

 

FETÖ hükümlüsü Erdoğan'ın yanına nasıl sızdı? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Samsun fetöcü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.