FETÖ firarisi kömür kırma makinesinde yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve firari durumdayken dün İstanbul'da yakalanan zanlının kömür kırma makinesinde saklandığı görüntüler ortaya çıktı.

Güvenlik kaynaklarına dayanan bilgilere göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY’nin firari üyelerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

KÖMÜR KIRMA MAKİNESİNDE YAKALANDI

Örgüte yönelik yürütülen soruşturma kapsamında üç yıldır FETÖ firarisi olarak aranan Cemil K., dün polisin geldiğini görünce çalıştığı fabrikanın kömür kırma makinesine saklanmış, emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yakalanan zanlının, ağabeyi Vahap K. ve eniştesi İlyas İ.’nin sahibi olduğu Silivri’deki fabrikanın kömür kırma makinesinde saklanırken görüntüleri ortaya çıktı.

Elde edilen görüntülerde, Cemil K., fabrikadaki kömür kırma makinesinin merdivenlerine tırmanırken yakalandığı anlar yer alıyor.

KARISI VE ENİŞTESİ DE GÖZALTINA ALINDI

Örgüt üyesinin eşi Kübra K. da aynı gün Esenyurt’ta yakalanarak gözaltına alındı. Kübra K.’nın, polisteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Fabrikanın sahibi olduğu öne sürülen FETÖ üyesi Cemil K.’nın ağabeyi Vahap K. ile enişte İlyas İ. de “Teröre yardım ve yataklık” yapmaktan gözaltına alınmıştı.

Cemil K.’nın, polisteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

(İHA)

FETÖ firarisi kömür kırma makinesinde yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul firar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.