FETÖ firarisi Can Dündar gri listeye eklendi! Bulana 500 bin lira ödül!

Firari FETÖ'cü Can Dündar, İçişleri Bakanlığı'nın "Terör arananlar" listesine "gri" kategoriden eklendi. Dündar'ın yer aldığı listedeki arananlar için 500 bin liraya kadar ödül veriliyor.

FETÖ firarisi Can Dündar, İçişleri Bakanlığı, Dündar'ı 'gri' kategoride 'en çok arananlar' listesine ekledi.

500 BİN LİRA ÖDÜL VERİLİYOR

Gri listedeki arananlar için 500 bin liraya kadar ödül veriliyor.

İstanbul 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Dündar’a 2015’te yayımlanan MİT TIR’ları haberi nedeniyle, ikinci yargılamada 27 yıl altı ay hapis cezası vermişti. Dündar’ın mal varlıklarına el konmuştu.

FETÖ firarisi Can Dündar gri listeye eklendi! Bulana 500 bin lira ödül!

Dündar hakkında en son eylülde bir videoda kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ve ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan resen soruşturma başlatılmıştı.

Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada yargılanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar'ın dosyası, firari olduğu için diğer 8 sanıkla birlikte ana davadan ayrılmıştı.

 

FETÖ firarisi Can Dündar gri listeye eklendi! Bulana 500 bin lira ödül! ile ilgili etiketler Can Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.