FETÖ elebaşının yeğenine 22.5 yıl hapis istemi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, hakkında 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme' suçundan 22.5 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen Fethullah Gülen'in akrabası Selahaddin Gülen hakkında, 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme' suçundan 22,5 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

NE OLMUŞTU?

Selahaddin Gülen'in, FETÖ'nün ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olduğu ve Fethullah Gülen'in talimatıyla yurt dışına kaçtığı tespit edilmiş, örgütün 'istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu' belirlenmişti.

Gülen, MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilmişti.

 Selahaddin Gülen ifadesinde itirafçı olmak istediğini belirterek Fetullah Gülen ile ilgili "Bu şahıs benim amcamdır. Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideridir" demişti.

FETÖ elebaşının yeğenine 22.5 yıl hapis istemi ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen hapis yeğen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.