FETÖ elebaşının eski sağ kolu: 'Gülen intihar edebilir'

Uzun yıllar FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in en önemli adamı olarak bilinen ve 17/25 Aralık kumpasının ardından açık açık Gülen'e cephe alan Hüseyin Gülerce, Beyaz TV'de katıldığı programda, "Donald Trump, Türkiye’nin gönderdiği belgelerle Fetullah Gülen’i iade etmeye kalkabilir, tutuklamaya kalkabilir. Ve Fethullah Gülen intihar edebilir" görüşünü savundu.

Hüseyin Gülerce ''ABD Başkanı Trump, Fetullah Gülen'in iadesini onaylarsa Fetullah Gülen intihar edebilir.'' dedi.

Hüseyin Gülerce, Beyaz TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan gazeteci Hüseyin Gülerce dikkat çeken bir iddiada bulundu. Gülerce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in intihar edebileceği iddiasında bulundu.

Hüseyin Gülerce ''ABD Başkanı Trump, Fetullah Gülen'in iadesini onaylarsa Fetullah Gülen intihar edebilir.'' dedi.

''BAŞKALARINA TAVSİYE EDİYOR''

Mağduriyet edebiyatı yapanların 'Fetullah Gülen'in dava için intihar edilebilir' sözüne bile itiraz etmediğini söyleyen Hüseyin Gülerce, "Fetullah Gülen'in kendisi intihar edebilir. Gülen başkalarına intiharı tavsiye ediyor... Ederken de ne diyor: Dava için gerekirse hayatınızı feda edebilirsiniz... İntihar edebilirsiniz diyor.

''BEN ŞAŞIRMAM''

Bu kendisi için de geçerli... ABD Başkanı Trump Türkiye'nin gönderdiği belgelerle Gülen'i iade etmeye kalkabilir... Tutuklamaya kalkabilir... Ve Fethullah Gülen intihar edebilir. Fetullah Gülen intihar ederse ben şaşırmam neden? çünkü intiharı kendisi tavsiye etti." dedi.

FETÖ elebaşının eski sağ kolu: 'Gülen intihar edebilir' ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen İntihar hüseyin gülerce
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.