FETÖ elebaşına dokunmayan ABD, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı'nı tutukladı

Gönderilen yüzlerce dosya ve delile rağmen FETÖ elebaşı Gülen için kılını kıpırdatmayan ABD'de skandal bir gözaltı olayı yaşandı.

Gönderilen yüzlerce dosya ve delile rağmen FETÖ elebaşı Gülen için kılını kıpırdatmayan ABD'de skandal bir gözaltı olayı yaşandı.

Halkbank'ın Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, ABD New York’ta bulunan John Kennedy Havalimanı’nda gözaltına alındı. Atilla’nın İran'a yönelik uygulanan yaptırımları ihlal etmekle suçlanan Reza Zarrab ile aynı davadan dolayı gözaltına alındığı açıklandı.

ABD Başkanı Donald Trump, İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab aleyhindeki iddianameyi hazırlayan, ve FETÖ'yle dirsek temasında olduğu iddia edilen New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara'yı bir süre önce görevden almıştı.

MAHKEMEYE ÇIKARTILDI

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla hakim karşısına çıkarıldı. Yargıç James Francis, Atilla'nın tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmanın 10 Nisan'da görülmesine hükmetti.

FETÖ elebaşına dokunmayan ABD, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı'nı tutukladı ile ilgili etiketler ABD Halkbank mehmet hakan atilla
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.