FETÖ elebaşı Gülen iyice zırvaladı!

FETÖ elebaşı dağılan örgütünü bir arada tutmak için yalana sarıldı. Gülen, son videosunda cezaevindeki hainlere Hz. Muhammed’in ziyaret ettiği zırvasını bile uydurdu!

Akşam'ın haberine göre FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, örgüt üyelerinde çözülme, gevşeme fark ettiği zaman hemen “Hazreti Muhammed’i gördüm” yalanına sarılıyor. Gülen, son konuşmasında sadece görmekle kalmadı, Hazreti Muhammed’in hapisteki FETÖ’cüleri ziyaret ettiği yalanını uydurarak onlar için cennetin müjdelediği zırvasını bile söyledi, ağlamayı da ihmal etmedi. Video da Hazreti Muhammed’in sık sık ziyaret ettiğini ve FETÖ’cü hainler için “Benim ahir zamanda gelen kardeşlerim” dediğini iddia etti. İşte FETÖ elebaşı Gülen’in son yalanları: “O türlü tazyikler altında sarsılmasınlar diye ara sıra gelip aralarına giriyor. Bak sizinle beraberim diyor. Sana can kurban.

‘AHİR ZAMAN KARDEŞLERİM’

Yine teşrif buyuruyor arkasındakilere diyor ki, şuraya 3 sofra serin, benim hücrelerdeki zindanlardaki kardeşlerim otursun. Ortadaki sofraya ben oturayım. Üçüncü sofraya da benim sahabelerim otursun. Sahabelerden biri diyor ki, “Ya Resulallah niye öyle?” Buyuruyor ki; Onlar benim ahir zamanda gelen kardeşlerim” diyerek ağlıyor.

ELEBASININ KOD ADI: ÜC YILDIZ

Konya’daki FETÖ soruşturmasında itirafçı olan Pilot Üsteğmen D.S, öğrencilik yıllarında örgüt abilerince FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “üç yıldız” ismiyle kodlandığını söyledi. İtirafçı D.S, 2004’te girdiği sınavda Heybeliada Deniz Lisesi’ni kazandığını, kendisini tebrik eden C’nin kol saati hediye ettiğini dile getirerek, “Deniz Lisesini kazandığımda, ‘3 yıldız’ isimli şahsın kim olduğunu hâlâ merak edip etmediğimi sordu. Bana bu şahsın Gülen olduğunu, kendisinin de bu şahsa ait cemaat mensubu olduğunu söyledi. Gülen cemaatinin, öğrencileri sınavlara herhangi bir karşılık beklemeden hazırlayarak hayır işlediğini belirterek, öğrencilik hayatıma kendisiyle irtibatı kesmeden devam etmemi istedi” dedi.

FETÖ elebaşı Gülen iyice zırvaladı! ile ilgili etiketler FETÖ Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.