'FETÖ bu akşam yeni bir kalkışmaya hazırlanıyor' iddiası... Demokrasi için haydi herkes alanlara...

Darbe girişiminin halk tarafından önlenmesinin 6. gününde bu akşam yeni bir kalkışma olacağı iddia edildi. Süperhaber.tv olarak darbecilere geçit vermemek için okuyucularımızı meydanlara, Hasdal ve Etimesgut kışlalarının önüne çağırıyoruz.

FETÖ'nün bu akşam yeni bir darbe girişiminde bulunacağı iddia edildi. Sosyal medyadan sıklıkla Hasdal ve Etimesgut kışlalarının önünde toplanılması çağrısı yapılıyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek da Twitter hesabından bu duyumu dillendirerek halkı sokaklara davet etti.

Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından firar eden askerlerin Hasdal ve Etimesgut'a sığındığı ve buradan yeni bir kalkışma olacağı iddia ediliyor. Özel harekat timlerinin bu iki kışlaya operasyona hazırlandığı gelen bilgiler arasında...

Biz de süperhaber.tv olarak okuyucularımızı demokrasiye sahip çıkmaya devam etmeleri için meydanlara çağrıyoruz.

'FETÖ bu akşam yeni bir kalkışmaya hazırlanıyor' iddiası... Demokrasi için haydi herkes alanlara... ile ilgili etiketler FETÖ Etimesgut hasdal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.