FETÖ artığı Atilla Taş, İmamoğlu'na 'Nagehan Alçı'yı otobüsüne alıyorsun biz neciyiz? diye sordu, isyan etti...

Atilla Taş, Nagehan Alçı ile aynı karede poz veren Ekrem İmamoğlu'na isyan etti. Taş, "O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ç*k gibi ortada bırakılıyoruz!" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyaya düşen fotoğrafı gündemi sarstı...

'Ç*K GİBİ ORTADA BIRAKILIYORUZ'

Nagihan Alçı ile fotoğtaf karesi yayınlanan İmamoğlu'na bir tepki de Atilla Taş'tan geldi. Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Atilla Taş, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Atilla Taş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sizi savunacağız destek vereceğiz, bu düzen değişsin diye, yediğimiz küfrün hakaretin, tehditin, (ödediğim bedelleri saymıyorum bile!) haddi hesabı yok! Bunun için miydi? Bu devran böyle sürecekse nedendi bu mücadele? Hakkımı helal etmiyorum!

O kadar seçeneksiz bırakıldık ki, önümüze kim koyulsa kurtarıcı gibi bakıyoruz, adam sanıp ç*k gibi ortada bırakılıyoruz!"

FETÖ artığı Atilla Taş, İmamoğlu'na 'Nagehan Alçı'yı otobüsüne alıyorsun biz neciyiz? diye sordu, isyan etti...

FETÖ artığı Atilla Taş, İmamoğlu'na 'Nagehan Alçı'yı otobüsüne alıyorsun biz neciyiz? diye sordu, isyan etti... - Resim : 2

Hürriyet yazarı Nedim Şener de Atilla Taş'ın 'ç.k gibi ortada kaldık' paylaşımı üzerine böyle bir paylaşım yaptı.

FETÖ artığı Atilla Taş, İmamoğlu'na 'Nagehan Alçı'yı otobüsüne alıyorsun biz neciyiz? diye sordu, isyan etti... ile ilgili etiketler Atilla Taş Nagehan Alçı Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.