Fethullah Gülen'in kalp krizi ve 2 Nisan tarihinin şifresi....

"FETÖ lideri kalp krizi geçirdi" iddiasına SuperHaber yazarı İlhami Yangın'dan ilginç yorum

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yakın isimlerden Osman Şimşek'e ait olduğunu öne sürdüğü bir mesajı paylaşarak Gülen'in kalp krizi geçirdiğini iddia etti.

Gülerce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Pensilvanya'daki yardımcılarından Osman Şimşek, F. Gülen'in kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Hastahaneye götürürlerse Gülen'i öldürebilirler" diye yazdı.

Osman Şimşek ise iddiayı doğrulamayarak, Gülerce'nin sosyal medyada paylaştığı mesajın kendisine ait olmadığını belirtti.

2 NİSAN TESADÜFÜ

"Fethullah Gülen kalp krizi geçirdi" iddialarının "2 Nisan" tarihine rastlaması ise, FETÖ hakkında "Cemaat'in İlk Darbesi" ve "Cümbür Cemaat" kitaplarını kaleme alan SuperHaber yazarı İlhami Yangın'ın dikkatini çekti.

Bundan tam 15 yıl önce yine bir 2 Nisan günü Gülen'in "kalp krizi" geçirdiği haberlerinin medyaya düştüğünü hatırlatan İlhami Yangın, "Fethullah Gülen 15 yılda bir 2 nisan tarihinde kalp krizi geçirmiş numarası yapar, isterseniz açın interneti araştırın" diye yazdı.

Yangın, "2 Nisan 2002 de kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığında Filistin'e üzüntüden kalp krizi geçirdiğini söylemişti." ifadelerini kullandı.

İŞTE 2 NİSAN 2002 YILINDA GÜLEN'İN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ HABERLERİNİN TÜRK BASININA YANSIMALARI;

HÜRRİYET'TE YER ALAN HABER;

Sağlık sorunları nedeniyle ABD'de doktor gözetiminde yaşayan Fethullah Gülen önceki gün kalbindeki ortaya çıkan ritm bozukluğu nedeniyle Pocono Medical Clinic, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Gülen'e, dakikada 140'a yükselen kalp atış sayısı nedeniyle elektroşok uygulandı. Gülen'in kalp atış sayısı, ancak uygulanan 3 elektroşokun ardından normale döndü.

Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Başkanı Harun Tokat, Gülen'in hayati tehlikeyi atlattığını ancak doktorların isteği üzerine 2 gün daha yoğun bakımda kalacağını söyledi.

Gülen'in kişisel internet sitesinde yer alan habere göre, elektroşok tedavisini uygulayan Dr. Davit Doran, yapılan müdahaleyle ritm bozukluğunun düzeltildiğini ancak buna rağmen rahatsızlığın tamamen ortadan kaldırılamadığını söyledi. Dr. Davit Doran, rahatsızlığın tekrarlama riski bulunduğunu ve Gülen'in yoğun bakımda tutulduğunu bildirdi.

2 yıldır ABD'de yaşayan 64 yaşındaki Gülen'in diabet hastalığı da bulunuyor. Kalp damarlarında tıkanıklık bulunan Gülen, by-pass ameliyatı olmayı kabul etmiyor.

dewf.lejwfwefw

SABAH GAZETESİ'NDE YER ALAN HABER;

New Jersey Pocono Medical Clinic'te tedavi altında tutulan Nur Cemaati lideri Fethullah Gülen'in ani rahatsızlığıyla ilgili tüm gelişmeler ve hastane odasındaki fotoğrafları, kişisel internet sitesi m-fgulen.org'ta dakika yayınlandı...

Fethullah Hoca yoğun bakımda

Amerika'da ani kalp rahatsızlığı geçirerek yoğun bakıma alınan Fethullah Gülen üçüncü elektro şoktan sonra hayata dönebildi

Doktorların 'yoğun bakımdan çıkması için erken' dediği Gülen'in internet sitesinde "Hocaefendi, sevenlerinden dua bekliyor" çağrısı dikkat çekti

2 GÜNDÜR KALBİ SIKIŞIYORDU

AMERİKA'DA geçirdiği ani kalp rahatsızlığı nedeniyle Pocono Medical Clinic'te yoğun bakım altına alınan Fethullah Gülen hayati tehlikeyi atlattı. Kalbindeki ritim bozukluğu giderilemeyen Fethullah Gülen'in doktoru Davit Doran, hastanın yoğun bakımdan çıkması için erken olduğunu söyledi. Fethullah Gülen, kronik bir şekilde süren kalp ve şeker hastalıkları yüzünden 3 yıldır Amerika'da bulunuyor.

Fethullah Gülen'in hastalığıyla ilgili gelişmeler ve fotoğraflar, Gülen'in kişisel internet sitesinde de dakika dakika yayınlandı. Sitede yayınlanan haberlerde Fethullan Gülen için "Hocaefendi'nin sevenlerinden dua bekleniyor" çağrısı yapıldı.

FETHULLAH Gülen son iki gündür kalbinde olağan dışı bir sıkışma hissediyordu. Özel doktorunun çektiği elektro kardiyografide şimdiye kadar rastlanmayan türde sık ritim bozuklukları ve ekstra çarpıntılar görüldü. Oldukça bitkin görünen Gülen, yerel saatle 07.00 sularında fenalaştı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ewfewfew

Rahatsızlığı erken farkedilen ve Pazar sabahı yerel saatle 07.30'da New Jersey'deki Pocono Medical Clinic'in acil servisine giden Gülen'e kalp ritim bozukluğu ve hipertansiyon teşhisi kondu. Uzman doktorlar izinde olduğu için kalbi ilaçlarla rölantiye alınan Gülen'in tedavisine, uzman doktor Davit Doran geldiğinde başlandı.

Kalbindeki ritim bozukluğu ilaçlarla giderilen Fethullah Gülen'in durumu önce iyiye gitmeye başladı. Ancak daha sonra durumu ağırlaşan ve yeterli düzelmeyi gösteremeyen Gülen için doktorları konsültasyon yaptı. Ardından çok ciddi bir tedavi yöntemi olan elektro şok tedavisine karar verildi.

ELEKTRO ŞOKLA KURTARILDI

GÜLEN'İN dakikada 140'a çıkan kalp atışları, öğle saatlerinde 3 defa yapılan elektro şok tedavisiyle 80'lere düşürüldü. İlk şokta 50 jül, ikinci şokta 200 jül, üçüncü şokta ise 300 jül gücünde elektrik verildi. Gülen'in kalbinin ritmi ancak yapılan üçüncü şoktan sonra normale döndü. Doktorları rahatsızlığının tekrarlama riskini gözönünde bulundurarak Gülen'in yoğun bakımda tutulması kararını verdiler. Tansiyonundaki aşırı düşüşün durdurulduğunu belirten Dr. Doran "Böyle durumlarda erken müdahale çok önemli, hasta ritim bozukluğunun ilk saatlerinde kliniğimize ulaştırıldığı için durumu iyi. Ancak durumunu izleyip tedaviye vereceği cevaba göre yoğun bakımdan çıkaracağız" dedi.

fjfwefwef

YENİ ŞAFAK'IN HABERİ;

Kronik kalp ve şeker rahatsızlıkları sebebiyle 3 yıldır ABD'de bulunan Fethullah Gülen Hocaefendi önceki gün fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. İki gün önce kalbinde olağan dışı sıkışma şikayetleri üzerine doktorunun çektiği EKG'de, şimdiye kadar rastlanmayan türde sık aritmiler görüldüğü tespit edildi. Gülen'in ilaçlarla yapılan tedavisinde düzelme tespit edemeyen doktoru hastaneye kaldırılmasına karar verdi. Doktorlar, mevcut durumda Gülen'in hastaneden çıkamayacağını ve müşahede altında tutulması gerektiğini belirttiler. Bu arada Gülen'in yanında bulunanlar Hocaefendi'nin durumunun iyiye gittiğini söylediler. Gülen'in yakınları son günlerde Hocaefendi'nin Filistin'de meydana gelen olayları yakınen takip ettiğini, büyük üzüntü duyduğunu, bundan etkilenmiş olabileceğini vurguladılar. / SuperHaber

Fethullah Gülen'in kalp krizi ve 2 Nisan tarihinin şifresi.... ile ilgili etiketler FETÖ Kalp Krizi fethullah gülen 2 nisan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.