Fethullah Gülen öldü mü?

15 Temmuz hain darbe girişiminin ele başısı FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sağlık durumu hakkında şok detaylar gelmeye başladı. ABD’de de yaşamına devam eden uyutulduğu iddia edilen Fethullah Gülen’in doktorların müdahalelerine yanıt vermediği belirtildi. Peki, Fethullah Gülen öldü mü?

15 Temmuz hain darbe girişiminin ele başısı FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sağlık durumu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Durumu iyice kötüye giden Gülen’in özel doktoru Kudret Ünal’ın kendisinin yanından ayrılmadığı ve Amerikalı doktorlarında sağlık durumunu sürekli olarak denetledikleri belirlendi.

FETÖ Lideri Fethullah Gülen Öldü Mü?

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşamını sürdüren FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in aylardır ses ve görüntü kaydı yayınlayamamasının nedeni belli oldu. Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Fethullah Gülen’in uyutulduğu ve durumunun oldukça kritik hale geldiği kaydedildi.

Gülen son olarak 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren örgüt üyelerine hitaben yeni ses ve görüntü yayını gerçekleştirmemişti. Son çekilen videosunda ise Fethullah Gülen’in sadece dua ettiği ekranlara yansımıştı.

Fethullah Gülen öldü mü? ile ilgili etiketler FETÖ fethullah gülen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.