Feryal Gülman, Kemal Gülman'la ayrılmadan önce birlikte yaşadığı yalıyı sattı

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Gülman, aldatıldığı için boşanmak istediği ama 8.5 yıldır boşanamadığı 27 yıllık eşi Kemal Gülman ile ayrılmadan önce birlikte yaşadıkları Bebek'teki yalıyı sonunda sattı. Feryal Gülman'ın yalı karşılığında aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Feryal Gülman 27 yıllık eşi ve oğlu Aslan Kemal'in babası Kemal Gülman'a 2013'te zina nedeniyle boşanma davası açmıştı. Yıllardır devam eden ve iki kez Yargıtay’dan dönen boşanma davası devam ederken, Feryal Gülman, Kemal Gülman'ı kızdıracak bir hamlede bulundu. Feryal Gülman, Kemal Gülman ile boşanma kararı almadan önce birlikte yaşadıkları yalıyı saatı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, konu ile ilgili bugünkü köşesinde ''245 milyon liraya Fransızlar aldı'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un yazısı...

Feryal Gülman, Kemal Gülman'la ayrılmadan önce birlikte yaşadığı yalıyı sattı


KEMAL GÜLMAN YALININ SATILMASINA ENGEL OLAMADI

Feryal Gülman, aldatıldığı için boşanmak istediği ama 8.5 yıldır boşanamadığı Kemal Gülman ile ayrılmadan önce birlikte yaşadıkları yalıyı sattı. Kemal Bey, yalının satışını engellemek için mahkemeye başvurmuş ancak yalının yüzde 52'si Feryal Hanım'ın, yüzde 48'i de oğulları Aslan'ın üzerine olduğu için yasal yoldan bir şey yapamayınca işi alıcıların gözünü korkutmaya kadar götürmüştü. Bu yüzden de Feryal Hanım 1.5 yıldır yalıyı satamamıştı.

245 MİLYON LİRAYA SATTI

Feryal Hanım'ın, eşinden ayrıldıktan sonra boşalttığı ve dizilere kiraya verdiği Bebek'teki yalısını sonunda bir Fransız yatırım şirketine sattığını öğrendim. Kaça sattığı bilgisine de ulaştım; tam 245 milyon liraya…

TAZMİNATI ALAMADI

Feryal Hanım bu parayla ne yapacak bilmiyorum ama yalıyı sattığı için çok mutluymuş. Bu arada Feryal Hanım, geçen kasımda sonuçlanan boşanma davasından da 60 milyon lira tazminat almaya hak kazanmıştı ama Kemal Gülman itiraz ettiği için ne bu parayı alabildi ne de boşanabildi.

Feryal Gülman, Kemal Gülman'la ayrılmadan önce birlikte yaşadığı yalıyı sattı

 

Feryal Gülman, Kemal Gülman'la ayrılmadan önce birlikte yaşadığı yalıyı sattı ile ilgili etiketler Bebek kemal gülman feryal gülman yalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.