Feryal Gülman ile Kemal Gülman 8 yılın sonunda resmen boşandı

Sosyetenin ünlü isimleri Kemal Gülman ile Feryal Gülman arasındaki 8 yıldır devam eden ve iki kez Yargıtay’dan dönen boşanma davasında yeni karar çıktı. 27 yıllık evli çift sonunda resmen boşandı. Mahkeme, Kemal Gülman’ın tazminat ödemesine hükmetti. Taraf avukatları, davadaki gizlilik nedeniyle tazminat hakkında açıklamada bulunmadı. Tazminat ödeyecek Kemal Gülman’ın Yargıtay’a başvuracağı öğrenildi.

Feryal Gülman 27 yıllık eşi ve oğlu Kemal'in babası Kemal Gülman'a 2013'te zina nedeniyle boşanma davası açmış, 200 milyon TL tazminat istemişti. Mahkeme 2 yıl sonra verdiği kararda tarafları karşılıklı kusurlu bularak boşamıştı.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman 8 yılın sonunda resmen boşandı

İKİNCİ BOŞANMA DAVASI

"Eşim beni aldatıyor" diyerek Kemal Gülman'dan 200 milyon TL tazminat, aylık 225 bin TL de nafaka talebi reddedilen Feryal Gülman, kararı Yargıtay'a taşımıştı. Çiftin boşanma davasının Yargıtay'daki incelemesi devam ederken Kemal Gülman, Feryal Gülman'ın bu süreçten sonra basına yaptığı konuşmalar nedeniyle 'ağır kusurlu' sayılmasını isteyerek 500 bin TL tazminat isteyerek karşı boşanma davası açmıştı.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman 8 yılın sonunda resmen boşandı


Yargıtay, tazminat almadan boşanan Feryal Gülman'ın itirazını haklı bulmuş ve dava yeniden görülmüştü. Görülen davada bu kez de mahkeme çifti boşamamış, Feryal Gülman da kararı ikinci kez Yargıtay'a taşımıştı. Yargıtay, Feryal Gülman'ın itirazını haklı bularak, boşanma davasının zina ve onur kırıcı talepli olarak yeniden görülmesine karar vermişti.

DAVA GİZLİ GÖRÜLDÜ


Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davası sonuçlandı. Gizli görülen duruşmada tarafları avukatları temsil etti. Mahkeme 8 yıldır süren, iki kez Yargıtay'dan dönen davada tarafların boşanmasına karar verdi. Kemal Gülman'ın tazminat ödemesine hükmetti. Taraf avukatları, davadaki gizlilik nedeniyle tazminat hakkında açıklamada bulunmadı. Tazminat ödemesine karar verilen Kemal Gülman'ın Yargıtay'a başvuracağı öğrenildi.

 

Feryal Gülman ile Kemal Gülman 8 yılın sonunda resmen boşandı ile ilgili etiketler boşanma dava mahkeme feryal gülman kemal gülman boşanma davası tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.