Ferrero Grubu'nda yeni yönetim dönemi...

Ferrero Grubu, Aldo Kaslowski’nin 4 Eylül tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanması ile birlikte yeni Yönetim döneminin başlayacağını duyurdu.

Ferrero Grubu, Aldo Kaslowski’nin 4 Eylül tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanması ile birlikte yeni Yönetim döneminin başlayacağını duyurdu.

Grubun CEO’su Lapo Civiletti “Aldo Kaslowski, Türk ve İtalyan iş dünyasında derin bilgiye sahip olup, kendisinin deneyimi Ferrero’nun Türkiye’deki varlığına büyük katkı sağlayacaktır” yorumunu yaptı.

İtalya’nın 2004-2010 yılları arasında Türkiye Büyükelçiliği görevinde bulunan Carlo Marsili, son 7 yılda olduğu gibi Ferrero Türkiye Fahri Başkanlığı'nı ve politik konularda üst düzey danışmanlık görevini sürdürmeye devam edecek.

FERRERO_LOGO

Grubun Gelişen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marco Capurso “Yeni yönetim yapısı Ferrero Grubu’nun Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendirmektedir” yorumunda bulundu.

Ferrero grubu Karadeniz bölgesinde fındık sektöründe yaptığı önemli yatırımlar, ve Manisa’da kurduğu modern üretim tesisiyle dikkat çekiyor.

Ferrero Grup’un İnovasyon ve Stratejik İş Birimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Aldo Uva ”Yeni yönetim, grubun Türkiye ile daima daha köklü ve sağlam bir ilişki geliştirme isteğinin bir başka göstergesidir” dedi.

Ferrero Grubu'nda yeni yönetim dönemi... ile ilgili etiketler ferrero aldo kaslowski
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.