Ferreira'dan Beşiktaş maçı yorumu: En iyi oyunumuzdu

PAOK Teknik direktörü Abel Ferreira, temsilcimiz Beşiktaş ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada sahada daha çok isteyen taraf olduklarını ve en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi.

PAOK Teknik Direktörü Abel Ferrira, temsilcimiz Beşiktaş'ı 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne devam ettikleri maçın ardından konuştu.

"HERKES EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERDİ"

Ferreira, çok çalıştıklarını vurgularken, "Beşiktaş maçı için çok çalıştık, güçlü bir grup, güçlü bir ruh oluşturduk. Bu galibiyet sadece oynayan oyuncuların değil, tüm oyuncularımın başarısı. Takımın gösterdiği performanstan çok memnunuz. Herkes en iyi performansını gösterdi" dedi.

Ferreira'dan Beşiktaş maçı yorumu: En iyi oyunumuzdu

"RÜYAMIZI SONUNA KADAR ZORLAYACAĞIZ"

Bir sonraki turda rakip seçmediklerini de söyleyen Portekizli hoca, "Bizim bir rüyamız var ve sonuna kadar zorlayacağız. Tarih yazmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Maçta başarılı performans gösteren Dimitris Pelkas ve Dimitris Giannoulis da açıklamalarda bulundu.

"SKOR BİRAZ ADALETSİZ OLDU"

Giannoulis ise daha farklı da kazanabileceklerini kaydetti, "İyi bir maç oynadık ve hak ettik. Skor biraz adaletsiz oldu, daha farklı olabilirdi. Maça hırslı başladık, Beşiktaş açık verdi ve bunları değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

Pelkas, Beşiktaş'tan daha çok istediklerini söylerken, "İki takım üzerinde de baskı vardı ancak biz Beşiktaş'tan daha çok istedik ve en iyi performansımızı gösterdik" dedi.

Ferreira'dan Beşiktaş maçı yorumu: En iyi oyunumuzdu ile ilgili etiketler PAOK Teknik Direktörü Abel Ferreira Pelkas Giannoulis Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.