Ferrari'ye kıyamayıp ayakkabılarını çıkardı!

Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk, Kayseri’deki ‘Evliliğe Hazırlık Günleri Fuarı’na katıldı. Faik Öztürk düğünler için kiraya verilen Ferrari’nin direksiyonuna geçerken ayakkabılarıyla basmaya kıyamayınca ortaya komik görüntüler çıktı.

Faik Öztürk bindiği Ferrari'ye kıyamadığı için ayakkabılarını çıkardı. Llüks araca binerken şöyle konuştu: “Ben halk adamıyım. Böyle lüks bir otomobile ilk kez biniyorum. Temiz kalsın, kirlenmesin diye eve girer gibi ayakkabılarımı çıkardım.”

"FAİK BENİM YAŞLILIK YATIRIMIM”

Safiye Soyman “Faik Bey ile nikah masasına oturmayacak mısınız?” sorusuna “Evlilik yaşlılığa yatırımdır. Yalnız kalmamak, hastalıkta-sağlıkta can yoldaşı olmak için sevdiğiniz insana yatırımınızı yapın. Faik benim yaşlılık yatırımım” cevabını verdi.

640xauto

DJ'LİK YAPTILAR

Faik Öztürk’ün esprili cevabı gecikmedi: “Yaş ilerleyip ibreler aşağıya dönmeye başlayınca, yatırım şekline dönüştüm.” Çift, daha sonra DJ kabinine geçip şarkılar eşliğinde dans etti.

Ferrari'ye kıyamayıp ayakkabılarını çıkardı! ile ilgili etiketler Safiye Soyman Ferrari faik öztürk ayakkabı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.