Fernando Santos'tan çok konuşulacak açıklama: Sonuç anlamında tatmin değilim!

Süper Lig'in 25. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Zorlu mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Fernando Santos çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 25. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Zorlu mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Fernando Santos çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

''SONUÇ ANLAMINDA TATMİN DEĞİLİM TABİİ Kİ''

"Aslında oyuncularımın sahada gösterdiği mücadele ve davranış biçimlerinden tatminim. Sonuç anlamında tatmin değilim tabii ki. Beraberlikle bitti. Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık. Hücum anlamında zorlandık. Çok fazla uzun top oynadık. Bu anlamda stratejimizi sahaya yansıtamadık. Önümüzde bir hafta var, çalışarak bunları geliştirmek zorundayız."

"YENİ OYUNCULAR GELDİ, YENİ GELECEK OYUNCULAR OLACAK''

"Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Ama yeni oyuncular geldi, yeni gelecek oyuncular olacak. Aramıza katılacak Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak. Herkes çalışma anlamında birlikte olduğunda o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak"

 

Fernando Santos'tan çok konuşulacak açıklama: Sonuç anlamında tatmin değilim! ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Süper Lig Trendyol Süper Lig Fernando Santos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.