Fernando Santos'tan çarpıcı açıklama: Diyecek bir şey bulamıyorum!

Süper Lig'in 31. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Fernando Santos çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 31. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Teknik Direktörü Fernando Santos çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM''

"Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık. 2-0 yapıp maçı bitirebilirdik. Uzatmalara kadar maç 1-0 devam ediyordu ama uzatmalarda topu rakip yarı alana itip orada zaman öldürüp maçı bitirebilirdik. Fakat bunu yapamadık. Görece çok kısa bir oyuncudan, bir korner atışından gol yedik. Önemli bir galibiyet olacaktı. Diyecek bir şey bulamıyorum."

''TOPUN KALEMİZE GELMESİNİ ENGELLEYEMEDİK''

"Daha aktif olmalıydık. Maçın son dakikaları çok önemliydi ve daha konsantre olmalıydık. Topun kalemize gelmesini engelleyemedik."

"RAKİBİMİZ BİZDEN DAHA ÇOK TOPA SAHİP OLDU''

"Rakibimiz bizden daha çok topa sahip oldu ama bizim planımız böyle değildi. Topla iyi, kaliteli ayakları olan ofansif oyuncularla maça çıkmamız, topa sahip olup oyunu domine etmek istediğimizden kaynaklıydı fakat olmadı, bunu başaramadık."

 

Fernando Santos'tan çarpıcı açıklama: Diyecek bir şey bulamıyorum! ile ilgili etiketler Başakşehir Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Fernando Santos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.