Fernando Muslera'dan yıkan haber! O maçları kaçıracak...

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'dan kötü haber geldi. Kasımpaşa ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Günay Güvenç'e bırakan Fernando Muslera'nın Bayern Münih ve Hatayspor maçlarını kaçıracağı öğrenildi.

Galatasaray'da önemli maçların arefesinde kritik isimlerindeki sakatlıklar, keyifleri kaçırdı. Sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile oynadığı Süper Lig maçında rakibinin darbesiyle karşılaşan Fernando Muslera acı içerisinde oyundan çıkmıştı. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Uruguaylı kalecinin sol dirsek ekleminde çıkık oluştuğunu ve saha içerisinde yerine taktıklarını açıklamıştı.

Deneyimli eldivenin, Şampiyonlar Ligi'nde 8 Kasım'da oynanacak Bayern Münih karşılaşmasında yer alamayacağı, bunun sonrasında Hatayspor ile yapılacak Süper Lig mücadesinde de forma giyemeyeceği ifade edildi. Uruguaylı file bekçisinin yerine, Günay Güvenç'in görev yapacağı belirtildi.

Sezon başında transfer edilen 32 yaşındaki kaleci, bu sezon Kasımpaşa maçı dışında hiçbir resmi karşılaşmada forma giymedi.

(Milliyet)

Fernando Muslera'dan yıkan haber! O maçları kaçıracak... ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.