Fernando Muslera'dan büyük özveri!

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, yaşına rağmen gösterdiği çabayla takdir topluyor. Fernando Muslera, Trabzonspor karşılaşmasında ayağından sakatlanmıştı. Uruguaylı eldivenin, 6 haftada sahalara dönmesi beklense de bir ay sonra formasına kavuşmuştu.


Euro 2024 Elemeleri sonrası Süper Lig'de heyecan bu hafta başlıyor. Haftanın en dikkat çeken maçlarından birinde Galatasaray, sahasında güçlü Akdeniz ekibi Adana Demirspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. 

Öte yandan, Konyaspor maçında forma giyen Muslera, ağrılarına özel program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre; 36 yaşındaki kalecinin de milli arada bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Tecrübeli file bekçisi, Adana Demirspor karşılaşmasında da ilk 11'deki yerini alacak. Bu sezon çıktığı 24 maçın 11'inde kalesinde geçit vermeyen Muslera, 18 gol yedi.

Fernando Muslera'dan büyük özveri! ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.