Fernando Muslera için karar verildi! Yeni sözleşme geliyor

Galatasaray'ın efsaneleri arasına giren kaptanı Fernando Muslera için sözleşme kararı verildi. Sarı kırmızılı takımın, başarılı file bekçisi Fernando Muslera ile bu hafta yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'da 12 yıldır forma giyen ve başarıdan başarıya koşan Fernando Muslera için karar verildi. Yönetim, Muslera ile sözleşme uzatmaya karar verdi.

FERNANDO MUSLERA İLE YENİ SÖZLEŞME

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Uruguaylı eldiven, kulübün kendisiyle yeni sözleşme imzalama kararı üzerine hiçbir kulüp ile görüşmedi ve Cim Bom'u beklemeye başladı.

BU HAFTA UZATILACAK

Bu hafta 37 yaşındaki eldivenin, kontratının uzatıldığının açıklanması bekleniyor. 2011 yılında Lazio'dan transfer edilen ve tam 12 yıldır Sarı-Kırmızılılar'ın kalesini koruyan Muslera, Galatasaray'da tam 15 kupa kazandı. 6 Süper Lig şampiyonluğu gören tecrübeli eldiven şimdiden efsaneler arasına girmeyi de başardı.

(Fanatik)

Fernando Muslera için karar verildi! Yeni sözleşme geliyor ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.