Fernandao yatak odası fotoğrafını paylaştı!

19 yaşında futbola başlayan, 21 yaşında profesyonel olan Fernandao buna rağmen ekonomik anlamda zor günler geçirdi.Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao Santana, sosyal medya hesabından çok özel bir paylaşım yaptı. Eli Daiana Santana'nın geceliği ile ayakta durduğu bir fotoğrafı hikayesinde paylaşan Fernandao, takipçilerini şaşırttı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücumcusu Fernandao, Instagram hesabından takipçilerini şoke eden birkaç fotoğraf paylaştı. Fernandao eşinin yatak odası fotoğrafını paylaştı! Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücumcusu Fernandao, Instagram hesabından takipçilerini şoke eden birkaç fotoğraf paylaştı. 19 yaşında futbola başlayan, 21 yaşında profesyonel olan Fernandao buna rağmen ekonomik anlamda zor günler geçirdi. Bahia’daki performansıyla başarı basamaklarını tırmanan Sambacı, 2013- 14 sezonunun devre arasında Bursaspor’a imza attı, 2015-16 sezonunun başında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Zor günleri geride bırakan Brezilyalı, şu anda senelik 1.6 milyon Euro kazanan, ekonomik anlamda son derece rahat bir futbolcu haline geldi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı hücumcusu Fernandao, Instagram hesabından takipçilerini şoke eden birkaç fotoğraf paylaştı. Fernandao eşinin yatak odası fotoğrafını paylaştı! Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

8522849_1

EŞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fernandao Santana, sosyal medya hesabından yanlışlıkla çok özel bir paylaşım yaptı. Eşi Daiana Santana'nın geceliği ile ayakta durduğu bir fotoğrafı hikayesinde paylaşan Fernandao, takipçilerini şaşırttı.

Instagram’da son günlerde Fernandao ve 8 yıllık eşi Daiana’nın damatlık ve gelinlikle fotoğraflarını paylaşması görenleri şaşırtmıştı.

gelinlik

Bunun nedeni, ikilinin evlenirken ekonomik durumlarının kötü olması yüzünden istedikleri gibi bir düğün yapamamış olmalarıydı. Son olarak tecrübeli oyuncu eşinin yatak odasında fotoğrafını paylaşarak yeniden gündeme oturdu.

FERNANDAO KİMDİR?

27 Mart 1987 Rio de Janeiro doğumlu olan Jose Fernando Viana de Santana, futbola ülkesi Brezilya'nın America Football Club takımının altyapısında başladı.

Kısaca Fernandao olarak bilinen başarılı forvet 2008 yılında Tombense'ye transfer oldu. 2008-2012 yılları arasında sırasıyla Flamengo, Volta Redonda, Macae, Paysandu, Democrata, Guarani ve Palmeiras'ta kiralık olarak oynayan Fernandao 2012 yılında Atletico Paranaense ile sözleşme imzaladı. Atletıco Paranaense'de 11 maçta 3 gol atan 28 yaşındaki yıldız 2013 yılında performansıyla bir çok kulübün dikkatini çekeceği Bahia'ya kiralandı. Bahia'da 38 maçta 18 kez fileleri havalandıran sambacı ligde attığı 13 golle Brezilya Serie A'nın en golcü isimleri arasında yer aldı.
2013-2014 sezonunun devre arasında Bursaspor'a kiralık olarak gelen Fernandao hava hakimiyeti, güçlü fiziği ve bitirici özelliğiyle kısa sürede Spor Toto Süper Lig'in en başarılı forvetlerinden biri oldu.

fenrnadagaregaeg

İlk lig maçına 25 ocak 2014'te Eskişehirspor karşısında çıkan Brezilyalı forvet 2 gol atarak Türkiye'deki kariyerine müthiş bir başlangıç yaptı.

Yarım sezonda Süper Lig'de 16 maçta forma giyen Fernandao 10 gol - 1 asistle oynadı. Sambacı Bursaspor'un yarı finalde veda ettiği Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 7 maçta 2 gol kaydederken 3 de asist yaptı.
2014-2015 sezonunda başarılı grafiğini sürdüren Fernandao Süper Lig'de 32 maçta 22 kez ağları havalandırarak gol kralı oldu. Ligde 7 de asist yapan Brezilyalı futbolcu 12. ve 19. haftalar arası aynı sezonda üst üste 8 hafta gol atan tek yabancı futbolcu olarak tarihe geçti.

Evli ve iki çocuk babası olan Fernandao artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.

fenerin_uluslararasA_baAarAlar

FENERBAHÇE'NİN ULUSLARARASI BAŞARILARI

Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, boks, masatenisi, kürek, yelken ve yüzme branşları bulunan "Fenerbahçe Spor Kulübü" 104 yıllık geçmişinde 40’ı aşkın spor dalında faaliyet göstermiş ve birçok İstanbul ve Türkiye şampiyonluklarına imza atmıştır.
Uluslararası alanda da önemli takım başarılarına imza atan Fenerbahçe, Futbol (1968), Voleybol (2009) ve Tenis (1932) sporlarında "Balkan şampiyonu" olmuştur.
Futbol Takımı, tarihimizin ilk uluslararası başarısı olan "Balkan Şampiyonluğunu" (1968) ülkemize getirmiştir. Kupa Galipleri Kupası’nda (1964) çeyrek final oynamış, yakın geçmişte ise Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’ne kadar yükselmiştir (2008). Futbol Takımı, birçok Avrupa ve Dünya devini yenmiş ve değişik turlarda elemiştir.

Basketbol Erkek Takımı, FIBA Europe Kupası’nda 2005 yılında Final-Four oynamıştır. Bayan Basketbol Takımı, 2004 ve 2005 yıllarında FIBA Bayanlar Euro Cup’ta Final-Four’a ulaşıp, 2005 yılında final oynamış ve Avrupa 2.’si olmuştur. Bayan Basketbol Takımı 2006 yılından itibaren her sene Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde, çeyrek final oynayarak sarı lacivert armanın gururu olmuştur.

Voleybol Erkek Takımı, 2008-09 Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkan ilk Türk takımı olurken, 2009 yılında ilk kez "Balkan Şampiyonu" olmuştur. Bayan Voleybol Takımı 2009’da CEV Cup’ta Avrupa 3.’sü olmuş, 2009-10 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’a kalmış ve finalde kaybedip Avrupa 2.’si olmuştur. 2010 yılında Katar’da yapılan Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda, Fenerbahçe Acıbadem "Dünya Şampiyonu" unvanı alıp, tarihi bir başarı elde etmiştir.

Yüzme Takımı, Avrupa çapındaki en büyük kulüplerarası şampiyona olan CIJ Meet Kupası’nda iki kez "Avrupa Şampiyonu" olmuştur.

Boks Takımı, 1999 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ikincisi olmuştur.
Masa Tenisi Takımı, Avrupa’nın 2 numaralı kupası olan ETTU Cup’ta finalde mücadele edip Avrupa 2.’liğine ulaşmıştır.

2007-08 sezonunda hem Futbol, hem Erkek Basketbol, hem de Bayan Basketbol takımları Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynama başarısı göstermiş olup, Avrupa çapında bu tür bir başarıya ulaşan ender kulüplerden biri olmuştur.

Bu takım başarıların yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü’ne mensup birçok sporcu Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla, Olimpiyat madalyalarına ulaşmıştır. Yakın tarihten akılda kalanlar; Boksta Gülsüm Tatar "Dünya Şampiyonu" olurken, Atletizm de Nevin Yanıt "Avrupa Şampiyonu" olmuştur.(Cem Tunç)

Fernandao yatak odası fotoğrafını paylaştı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fernandao yatak odası fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.