Ferman Akgül'den 12 yıl sonra gelen 'Eurovision' açıklaması

MaNga, Kıbrıs’taki Les Müzik Festivali’nde konser verdi. Grup konser sırasında, 2010 yılında Eurovision'da seslendirdikleri “We Could Be The Same”i de söyledi. "Birincilik hakkımızdı, hakkımızı yediler" dediği iddia edilen MaNga'nın solisti Ferman Akgül konu ile ilgili açıklama yaptı.

MaNga grubu, Kıbrıs'ta Les Müzik Festivali'nde verdikleri konserleri sırasında "We Could Be The Same"i seslendirdiler. Konser sırasında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Ferman Akgül'ün açıklaması ise yanlış anlaşıldı. Akgül konser sırasında ''2010’da Eurovision’da ikinci olduk, hakkımız ciddi yendi. Biz Türkiye’ye birinciliği getirmek için gittik ama olsun, bugün sizlerin birincisiyiz. İyi ki varsınız Kıbrıs, sizi seviyoruz'' dedi.

 

''HAKKIMIZ YENDİ' ŞEKLİNDE BİR AÇIKLAMAMIZ OLMADI''

Daha sonra sosyal medyadan bir açıklama yapan Akgül, "Seyircimizin dile getirdiği 'Eurovision'da hakkımız yendi’ ve 'Neden birinci olamadık' sloganları MaNga'nın şovlarında bir konser esprisi halini aldı. Seyirci ile aramızda olan diyaloglardan sadece bir tanesi. Eurovision ile ilgili ne daha önce ne de yakın zamanda 'Hakkımız yendi' şeklinde bir açıklamam olmadı. Dinleyicilerimiz ve fan kulüplerimiz konserlerimize 'Neden birinci olamadık', 'Hakkımız yendi' yazan pankartlar getiriyor ve biz bunları imzalıyoruz. Biz onların birincisiyiz. İyi ki varlar.'' dedi.


maNga grubu 2010 yılında 'We Could Be The Same' şarkısıyla Türkiye'yi temsil etmişti. Sertap Erener ile şampiyonluk yaşadığımız Eurovision şarkı yarışmasında, MaNga grubu 2. olmuştu. Sertab Erener'in ardından en iyi dereceyi alan grup 2. olmuştu.

Ferman Akgül'den 12 yıl sonra gelen 'Eurovision' açıklaması ile ilgili etiketler Eurovision Kıbrıs Konser manga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.