Feridun Sinirlioğlu, Mevlüt Çavuşoğlu'nu ABD'de elleri cebinde karşıladı

Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Sinirlioğlu, ABD’yi ziyaret eden Çavuşoğlu’nu havaalanında elleri cebinde karşıladı. Soğuk hava nedeniyle başında bere de bulunan Sinirlioğlu'nun bu davranışının diplomatik teamüle uygun olup olmadığı tartışma yarattı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimi hafta ABD'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

ABD'li makamlara DEAŞ, PKK ve FETÖ ile mücadelede Türkiye'nin duruşunu aktaran Çavuşoğlu, çeşitli kanaat önderleri ile de bir araya geldi.

KARŞILAMADA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

Ziyarette dikkat çeken bir ayrıntı ise Bakan Çavuşoğlu'nun havaalanında karşılaması sırasında yaşananlar oldu.

wfewfe

Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu'nun, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu havaalanında elleri cebinde ve başında beresi ile karşılaması tartışmaları da beraberide getirdi.

Protokolde yaşanan bu görüntü, sosyal medyada uzun süre gündemde kaldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu, Türk dış politikasında uzun süre omuz omuza görev yapmış iki isim olarak biliniyor.

fwehfwefweg

Feridun Sinirlioğlu, Mevlüt Çavuşoğlu'nu ABD'de elleri cebinde karşıladı ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu ABD feridun sinirlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.