Ferhat Göçer, filminde şarkısını izinsiz kullanan Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor

Şarkıcı Ferhat Göçer, Oscar adayı gösterilen Kuru Otlar Üstüne filminde Son Aşkım şarkısını izinsiz kullanan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor.

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne adlı filminde ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'in şarkısını izinsiz kullandığı ortaya çıkmıştı. Ferhat Göçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Nuri Bilge Ceylan, çok değerli bir yönetmen, onun filminde benim şarkımın kullanması beni çok mutlu eder, gururlandırır. Filmi izleyen arkadaşlarım bana söyledi… Onun üzerine izledim ve gördüm… Bu arada filmi de çok beğendim… Bana da sürpriz oldu. Bana bildirse de telif istemezdim zaten” demişti.

''DAVA AÇAYIM, PARAYI BERABER YİYELİM''

Ferhat Göçer'den konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Ferhat Göçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Ya da diyorum ki bu zalım telefon açmazsa… Açalım davayı… Kazandığım paranın hepsini burdan 100 dolar 100 dolar size dağıtayım, yiyelim beraber… Sordum avukatlara… En az 10.000 dolar alırsın dediler…'' yazdı.

Ferhat Göçer, filminde şarkısını izinsiz kullanan Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor

Ferhat Göçer, filminde şarkısını izinsiz kullanan Nuri Bilge Ceylan'a dava açıyor ile ilgili etiketler Ferhat Göçer Nuri Bilgi Ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.