Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak, Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı

Azerbaycan'da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda milli sporcumuz İbrahim Çolak, halka aletinde 14.766 puanla, Ferhat Arıcan ise paralel bar finalinde 14.900 puanla gümüş madalya kazandı. Büyüklerde ilk uluslararası turnuvasına katılan 16 yaşındaki Sevgi Seda Kayışoğlu ise asimetrik paralel finalinde 12.266 puanla 6. oldu.

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Azerbaycan ayağında yarışan Ferhat Arıcan, erkekler paralel barda gümüş madalya kazandı. Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda bir diğer milli sporcumuz İbrahim Çolak da halka aletinde 14.766 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu!

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Bakü'de düzenlenen organizasyonda erkekler paralel bar ve yer finalleri yapıldı.

Paralel bar disiplininde mücadele eden Ferhat, 14,900 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu.

Bir diğer ay-yıldızlı sporcu Adem Asil ise yer finalinde topladığı 13,600 puanla 8'inci sırayı aldı.

SEVGİ SEDA KAYIŞOĞLU 6. OLDU

Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak, Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı

Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak, Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı ile ilgili etiketler cimnastik Ferhat Arıcan Sevgi Seda Kayışoğlu İbrahim Çolak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.