Ferhat Arıcan'dan paralel barda altın madalya

Milli cimnastikçiler Mersin'de tarih yazıyor. Dün, Avrupa Şampiyonası'nda takım olarak Türkiye'ye tarihindeki ilk madalyasını gümüşle getiren millilerden Ferhat Arıcan bu gün bir bronz bir de altın madalya kazandı. İbrahim Çolak'ın ardından günün 2. altını geldi.

Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, Mersin'de düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Alet Finallerinde  kulplu beygirde Türkiye'ye ilk madalyasını kazandırdıktan sonra paralel barda altın madalyaya uzandı.

Ferhat Arıcan, altın madalyanın ardından duygularını şöyle dile getirdi: "Tarihi başarılara imza atıyoruz. Avrupa şampiyonu oldum. Bu cümle ağzımdan çıkarken bile tüylerim diken diken oluyor. Çok çalıştım bunun için, çok emek verdim. Emeklerimin karşılığını alıyorum. Bu madalyayı bizi izleyen Türk halkına armağan ediyorum. Başarılarımız devamı gelecek. Bunun için çalışacağız. Olimpiyatlarda da kürsüde yerimiz olduğunu göstermek istedik."

Ferhat Arıcan'dan paralel barda altın madalya - Resim : 3

Ferhat Arıcan'dan paralel barda altın madalya ile ilgili etiketler cimnastik Mersin Ferhat Arıcan Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.