Fergio House nedir, neden tutuklandı? Fergio House ne?

İstanbul merkezli gerçekleştirilen büyük bir operasyonla gündeme gelen Fergio House grubu, sosyal medya üzerinden düzenledikleri müstehcen partilere ilişkin 19 kişiyle birlikte gözaltına alındı. Bu gelişmenin ardından Fergio House'un ne olduğu ve ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Fergio House nedir, neden tutuklandı? Fergio House ne? İşte, Fergio House hakkında merak edilenler...

İstanbul merkezli bir büyük operasyonla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sosyal medya üzerinden düzenledikleri müstehcen partilerle tanınan Fergio House grubu, yapılan operasyonla birlikte 19 kişiyle birlikte gözaltına alındı. Bu olayın ardından, Fergio House'un faaliyetleri ve tutuklanma sebepleri merak konusu haline geldi. Fergio House, tam olarak nedir ve neden bu şekilde bir operasyonla karşılaştı? İşte, Fergio House hakkında merak edilenler...

Fergio House nedir, neden tutuklandı? Fergio House ne?

FERGİO HOUSE NEDEN TUTUKLANDI?

Operasyon, Türkiye genelinde İstanbul’un yanı sıra birçok ilde gerçekleştirildi. İstanbul’un Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kartal, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinin yanı sıra Isparta, Hakkari, Ankara, Gaziantep, İzmir, Konya ve Antalya illerinde yapılan operasyon sonrasında, Fergio House grubunun faaliyetleri merak konusu oldu.

FERGİO HOUSE NEDİR?

Fergio House, özellikle sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı müstehcen parti görüntüleri ile dikkat çekmişti. İstanbul merkezli yapılan operasyonlarda, çeşitli illerde belirlenen adreslere gerçekleştirilen baskınlarda 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Fergio House grubunun lideri olarak bilinen Ferhat Günay ve kardeşi Serhat Günay da bulunuyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detayları hakkında yaptığı açıklamada, "Halkımızın huzurunu kaçıranları adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyon kapsamında, Instagram ve X platformlarında Fergio House isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan şahısların organize bir şekilde hareket ederek müstehcen içerikli parti yapacakları tespit edildi. Düzenlenen operasyonlarda 18 ilde 9 şüpheli şahıs yakalandı. 2 bin sahte 100 dolarlık banknota el konuldu" dedi.

FERGİO HOUSE NE?

Fergio House grubunun benzerliğiyle Adnan Oktar'a atıflar yapılarak gündeme gelen bu olay, Türkiye genelinde geniş bir operasyonun tetikleyicisi oldu. Müstehcen içerikli paylaşımların yanı sıra, grup üyelerinin planladığı iddia edilen çılgın bir yılbaşı partisi de dikkat çekti.

 

Fergio House nedir, neden tutuklandı? Fergio House ne? ile ilgili etiketler Emniyet Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.