Ferencvaros Trabzonspor maçı öncesi Abdullah Avcı konuştu: Dorukhan büyük eksiklik

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Ferencvaros ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Ferencvaros ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ:

Birtakım değişiklikler oyuncu profiline göre yapılabiliyor. Antalyaspor maçı harici kaybetmeden ilerliyoruz.

Transfer yapmak için transfer yapmayacağız, iyi bir kadromuz var ve yaşadığımız talihsiz sakatlıklar var. Joker bir oyuncu olan Dorukhan'ı kaybettik.

''DAHA İYİ OYUNLAR OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM''

Ligi iyi tanıyan bir teknik ekip, tecrübeli oyuncular, hedefe kitlenmek... Bunun karşılığını aldık. Yeni transferler var. Bu sene itibarıyla daha iyi oyunlar oynayacağımızı düşünüyorum.

Dorukhan hem yerli hem her bölgede oynayan jokerimizde ama sezonu kapattı bizim için büyük eksiklik.

Ferencvaros Trabzonspor maçı öncesi Abdullah Avcı konuştu: Dorukhan büyük eksiklik ile ilgili etiketler Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Abdullah Avcı Ferencvaros
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.