Ferdi Tayfur'un eski halinden eser kalmadı! Son haline inanamayacaksınız

2011 yılında yüz felci geçiren ve Marmaris'te gözlerden uzakta sakin bir yaşam süren arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un son görüntüsü ortaya çıktı. Uzun zamandır görüntü vermeyen Tayfur'un saçları ve sakallarının beyazladığı görüldü.

2011 yılında yüz felci geçirdikten sonra doktorlar tarafından en az bir yıl şarkı söylemesi yasaklanan usta sanatçı Ferdi Tayfur, kendi kabuğuna çekilmişti. 76 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcının son görüntüsü ortaya çıktı.


Arabesk müziğin babalarından biri olarak kabul edilen ve uzun bir süredir ekrandan uzak bir yaşam süren Ferdi Tayfur'un son halini kızı Tuğçe Tayfur sosyal medyada paylaştı. Ferdi Tayfur değişimiyle kısa sürede gündem oldu.


İŞTE FERDİ TAYFUR'UN SON HALİ

Bir süredir Marmaris'te gözlerden uzak bir hayat yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı. İmaj değiştiren 76 yaşındaki sanatçının kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından Tayfur'un son halini paylaştı. Saçı ve sakalı beyazlayan ve gözlük takan Ferdi Tayfur'un aldığı kilolar da hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Ferdi Tayfur'un eski halinden eser kalmadı! Son haline inanamayacaksınız

Ferdi Tayfur'un eski halinden eser kalmadı! Son haline inanamayacaksınız - Resim : 2

Ferdi Tayfur'un eski halinden eser kalmadı! Son haline inanamayacaksınız - Resim : 3

Ferdi Tayfur'un eski halinden eser kalmadı! Son haline inanamayacaksınız ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur Sosyal Medya imaj degişim son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.