Ferdi Özbeğen'in yeğeni evinde öldürülmüştü! Cinayetle ilgili 1 kişi tutuklandı

Ünlü şarkıcı Ferdi Özbeğen’in yeğeni Hakan Özbeğen, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Özbeğen'in oğlu Ç.Ö. ile Ferit A. ve Nihan A. çifti cesedin başında tartışırken polise yakalandı. Cinayetle ilgili 2 kişi daha gözaltına alınırken, Ferit A. tutuklandı.

Ünlü şarkıcı Ferdi Özbeğen'in yeğeninin hayatını kaybettiği olay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde, dün sabah Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi.

Kızları Özlem A. (19) ile ilişki yaşadığı iddiaları üzerine Ferit A. (42) ve Nihan A. (40), Hakan Özbeğen'in evine gitti. Özbeğen'in oğlunun evde bulunduğu sırada bıçaklı saldırı gerçekleştirildi.

Ferdi Özbeğen'in yeğeni evinde öldürülmüştü! Cinayetle ilgili 1 kişi tutuklandı

Göğüs bölgesinden bıçak darbesi alan Hakan Özbeğen olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili, Özbeğen'in cansız bedeni başında tartışan Ferit A., eşi Nihan A. (35), kızları Ö.A. (19) ve Ç.Ö. (21) ile Mert T. (25) gözaltına alındı. Adliye sevk edilen şüphelilerden Ferit A. tutuklandı. Ferit A.’nın 4 adet kasten yaralama, mala zarar verme, konut dokunulmazlığının ihlali, resmî belgede sahtecilik, hakaret, görevi yaptırmamak için direnme olmak üzere 11 ayrı suçtan kaydı bulunduğu aktarıldı.

Ferdi Özbeğen'in yeğeni evinde öldürülmüştü! Cinayetle ilgili 1 kişi tutuklandı - Resim : 2

Hakan Özbeğen'in (50) oğlu Ç.Ö. ise adli kontrol şartıyla tahliye edilirken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

İHA

Ferdi Özbeğen'in yeğeni evinde öldürülmüştü! Cinayetle ilgili 1 kişi tutuklandı ile ilgili etiketler cinayet Ferdi Özbeğen Hakan Özbeğen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.