Ferdi Kadıoğlu'nun Beşiktaş maçı performansı alkış aldı

Fenerbahçe'nin Milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Beşiktaş derbisine damga vurdu. 3-1 kazanılan maçta Ferdi Kadıoğlu performansıyla alkış aldı.

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, 3-1 galip geldikleri Beşiktaş derbisine damgasını vurdu.

Sarı-Lacivertliler, muhteşem Beşiktaş zaferiyle ise şampiyonluk konusunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Ezeli rakibi Galatasaray'dan 1 günlük aranın ardından yeniden liderliği devralan Fenerbahçe'de yıldızların performansları dikkat çekti.

YILDIZLAR DİKKAT ÇEKTİ

Fred'in dönüşü fark yarattı; Tadic, Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski ise o müthiş hücum dörtlüsünü yine en iyi şekilde oluşturdu. İki sezondur Avrupa ekiplerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu da Kanarya'nın en iyi isimlerinden biriydi.

FERDİ DAMGA VURDU

Öyle ki milli yıldız, Beşiktaş karşısında belki tabelaya etki etmedi. Ancak Ferdi Kadıoğlu, sergilediği performansla derbinin en iyilerinden biri olmayı başardı. 24 yaşındaki oyuncu, soldan yaptığı bindirmelerle Siyah-Beyazlılar'ın sağ kanadını adeta felç etti. Ferdi, girdiği 16 ikili mücadelenin 10'unu kazandı, 6 adam geçme denemesinin 4'ünde başarılı oldu, 1 şut pası verdi, 4 top kaptı ve 2 pas arası yaptı. Fenerbahçe'nin X'te yaptığı oylamada maçın oyuncusu Ferdi seçildi.  

(Fanatik)

Ferdi Kadıoğlu'nun Beşiktaş maçı performansı alkış aldı ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.