Ferdi Kadıoğlu'nun başarısındaki sır belli oldu

Ferdi Kadıoğlu'nun hızlı yükselişinde büyük aşk yaşadığı Hollandalı kız arkadaşı Sera Vrij'in de olumlu katkısı olduğu bir gerçek.

Geçen sezon 5 farklı mevkide görev yapan Ferdi Kadıoğlu bu sezon da takımın jokeri, İsmail Kartal’ın en güvendiği isim, taraftarın göz bebeği olarak öne çıktı. 18 resmi maçın 13’ünde sol bek, 5’inde sağ bek olarak görev yapan Ferdi, Milli Takım’ın da en kritik oyuncularından biri oldu.

Fenerbahçe’nin geleceğe yatırım projesi olarak 2018 yılında Hollanda’nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon Euro ödenerek transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu aradan geçen 5 yılda, hem fiziken değişti, gelişti, hem de futboluyla üst seviyeye çıkarak tüm camianın sevgilisi oldu.

Özellikle Vitor Pereira’nın sol bekte oynatmasıyla birlikte büyük aşama gösteren Ferdi, İsmail Kartal’ın 2. dönemi ve Jorge Jesus’la da çıkışını katlayarak taraflı tarafsız her futbolseverin beğendiği bir oyuncu kimliğine büründü.

Ferdi Kadıoğlu'nun başarısındaki sır belli oldu

Bu sezon Süper Lig’de 12 maçın 11’nde 990 dakika forma giyen yıldız futbolcu, sadece Ankaragücü maçında sakatlığı sebebiyle görev yapamadı. UEFA Konferans Ligi’nde 7 karşılaşmada şans bulan Ferdi bu sezon 13 kez sol bek, 5 kez sağ bek olarak görev yaparken 1 gol attı, 3 de asist yaptı.

Fenerbahçe’de geride kalan 5 sene içinde sol bek, sağ bek, sol ve sağ ön ile 10 numara görevlerini de üstlenen Ferdi Kadıoğlu’nun Türk Milli Takımı’nı tercih etmesi de kariyerine çok olumlu yansıdı.

Hızlı yükselişinde büyük aşk yaşadığı Hollandalı kız arkadaşı Sera Vrij’in de olumlu katkısı olduğu bir gerçek. Türkiye, Ferdi-Sera aşkını ilk 2022 Mart ayında imza töreninde tanımıştı. Törende Sera’ya başkan Ali Koç kim olduğunu sormuş, aldığı “Ferdi’nin kız arkadaşıyım’” cevabı üzerine “Aferin sana Ferdi” demişti.

Takımın jokeri, İsmail Kartal’ın en güvendiği isim, taraftarın göz bebeği olan Ferdi, 17 milyon Euro’luk piyasa değeriyle de Fred, Cengiz ve Szymanski’den sonra takımın en değerli 4. oyuncusu.

Şampiyonluk yaşayıp ondan sonra gelen transfer tekliflerini düşünebileceğini söyleyerek Fenerbahçelilerin kalbini bir kez daha fetheden 24 yaşındaki yıldız 20 milyon Euro’ya dayanan değeriyle Napoli, Arsenal, Milan, Juventus gibi kulüplerin radarında.

(Hürriyet)

Ferdi Kadıoğlu'nun başarısındaki sır belli oldu ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.