Ferdi Kadıoğlu'nu resmen duyurdular! Bayern Münih devre arası kapıyı çalacak

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu, Bayern Münih'in transfer listesinde yer alıyor.

Alman basınında yer alan habere göre, Bayern Münih'in ara transfer döneminde savunmanın merkezine ve sağ beke transfer yapacağı belirtildi.

FERDİ KADIOĞLU DA LİSTEDE

Bavyera devinde söz konusu iki bölge için bir transfer listesi olduğu ve listedeki isimlerden birinin de Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu olduğu öne sürüldü.

Sky'dan Florian Plettenberg'in haberine göre, Bayern Münih'in Ferdi Kadıoğlu için ara transfer döneminde hamle yapmasının ihtimaller dahilinde olduğu kaydedildi.

Ferdi'nin Bayern Münih'e transferinin 20 milyon euro'nun biraz altında bir bonservisle gerçekleşebileceği iddia edildi. Ancak Bayern Münih'in Ferdi Kadıoğlu'nun sağ bek için ideal bir çözüm olup olmadığı konusunda şüphelerinin olduğu ifade edildi. Alman basınından daha önce Bild'de yer alan haberde, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu için beklentisinin 30 milyon euro olduğu yazılmıştı.

Bayern Münih'in transfer listesindeki diğer adayların; Arnau Martinez, Lutsharel Geertruida ve Leny Yoro gibi isimler olduğu öne sürüldü. Ancak bu isimler arasından Leny Yoro ve Arnau Martinez gibi isimlerin daha çok gelecek yaz transfer dönemi için düşünülen oyuncular olduğu vurgulandı.

Ferdi Kadıoğlu'nun adı son dönemde Borussia Dortmund ve Napoli gibi ekiplerle anılıyor.

Fenerbahçe'ye 2018 yılında transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 168 maçta 15 gol, 20 asistlik performans sergiledi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Ferdi Kadıoğlu'nu resmen duyurdular! Bayern Münih devre arası kapıyı çalacak ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe Bayern Münih
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.