Ferdi Kadıoğlu'na Alman devi talip oldu! Fenerbahçe 30 milyon euro istiyor

Alman devi Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nu ocak ayında transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Alman devi Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

FERDİ KADIOĞLU'NA DORTMUND KANCASI

Alman Bild'de yer alan habere göre; güçlü bir bek oyuncusu arayan Dortmund, Ferdi Kadıoğlu'nun son 2 sezonda sergilediği performanstan etkilenerek transfer teklifi yaptı. Alman devi, tüm kriterlere uyan Ferdi'yi ocak ayında transfer edebilmek için Fenerbahçe'den fiyat istedi.

Dortmund, Ferdi için Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede 30 milyon euro cevabı aldı.

Dortmund'un ara transfer için bütçesinin bu kadar yüksek olmadığı ancak yılda 9 milyon euro kazanan Thomas Meunier ile yolların ayrılması durumunda Ferdi'ye 30 milyon euro bonservis ödeyebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 2018 yazında NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro'ya transfer etti. Ferdi'nin Fenerbahçe ile 2026 yazına kadar sözleşmesi devam ediyor.

24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 167 resmi maçta 15 gol atıp 20 asist yaptı.

Ferdi Kadıoğlu'na Alman devi talip oldu! Fenerbahçe 30 milyon euro istiyor ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.