Ferdi Kadıoğlu geceye damga vurdu! Almanları şaşkına çeviren performans

2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde özel maçta A Milli Takım'ımız Almanya ile karşı karşıya geldi. Maça Ferdi Kadıoğlu damga vurdu.

Hazırlık maçında Berlin'de karşı karşıya geldiğimiz Almanya'yı 3-2 mağlup eden Milli Takımımız, 72 yıl sonra burada maç kazanmış oldu. Karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu oldu.

Almanya karşısında eşitlik golümüzü atan Ferdi Kadıoğlu, oynadığı oyunla da herkesin beğenisini kazandı. Mücadelede 63 dakika forma giyen ve Galler maçı düşünülerek oyundan alınan Ferdi, istatistikleriyle beğeni kazandı.

Ferdi Kadıoğlu mücadelede 56 kez topla buluşurken, %84 pas isabeti sağaldı. 10 kez ikili mücadeleye girip 8'ini kazanan ve bu alanda zirvede olan Ferdi, 4 kez de topa kaptı. Milli futbolcu ayrıca 4 çalım denemesinde 3 kez başarılı oldu.

Ferdi Kadıoğlu bu performansıyla Almanları şaşkına çevirirken, karşısında oynayan Sane'yi de gölgede bırakmayı başardı.

Ferdi Kadıoğlu geceye damga vurdu! Almanları şaşkına çeviren performans ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Milli Takım A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.