Ferdi Kadıoğlu, Brigton & Hove Albion'a mı transfer oluyor? Bomba iddia...

Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve sözleşme uzatmaya yanaşmayan Ferdi Kadıoğlu'nun Premier League ekiplerinden Brigton & Hove Albion ile el sıkıştığı iddia edildi. Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen başarılı futbolcu son Kayserispor maçında sol bek oynatılmıştı. Fenerbahçe'de özellikle bu sezon defansif bir rol verilen Ferdi'nin bu yüzden mutsuz olduğu biliniyor.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu depremi... 22 yaşındaki kanat oyuncusunun Premier League ekiplerinde Brigton & Hove Albion'la 5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Hollanda basını, Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımının Brighton olacağını yazdı. Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve sözleşme uzatmaya yanaşmayan Ferdi'nin Premier League ekibine bedavaya gideceği iddia edildi.

2018 yazında Hollanda Ligi ekiplerinde NEC Nijmegen'e 1.4 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, kısa süre önce milli takım tercihini A Milli Takım'dan yana kullanmıştı.

Fenerbahçe'de mutsuz olduğu öne sürülen genç isim, Sarı-Lacivertli formayla geçirdiği 3.5 sezonda kariyerini bir adım ileriye taşımayı başarmıştı.

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 2 gol, 1 asistlik performans sergileyen başarılı futbolcu son Kayserispor maçında sol bek oynatılmıştı. Fenerbahçe'de özellikle bu sezon defansif bir rol verilen Ferdi'nin bu yüzden mutsuz olduğu biliniyor.

Ferdi Kadıoğlu, Brigton & Hove Albion'a mı transfer oluyor? Bomba iddia... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu brighton & hove albion