Ferdi Kadıoğlu: Avrupa'da devam edeceğiz

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Sevilla'ya karşı ilk maçta alınan 2-0'lık mağlubiyete rağmen tura inanıyor. Fenerbahçe, Sevilla ile rövanş karşılaşmasında 16 Mart Perşembe günü 20.45'te karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla'yı Kadıköy'de ağırlayacak. Sevilla karşısında İspanya'da oynanan ilk maçta 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, rövanş maçında taraftarı önünde çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkıyor. Posta'da yer alan habere göre; Ferdi Kadıoğlu bu maç öncesinde yaptığı açıklamada turu geçeceklerine inanıyor.

Sevilla deplasmanında alınan 2-0'lık yenilginin rövanşında gerekeni yapacaklarını söyleyen yıldız futbolcu, "Zaten o karşılaşmada da mağlubiyeti hak etmemiştik. Aynı performansı sergilediğimiz takdirde bu kez kazanan taraf biz olacağız. Taraftarımızın desteği her zaman bize ayrı bir güç veriyor. Perşembe günkü karşılaşmada da yine tribünler tıklım tıklım olacak. Biz de sahada gereken mücadeleyi sergileyip, adımızı çeyrek finale yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Ferdi Kadıoğlu: Avrupa'da devam edeceğiz ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Süper Lig Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.